2777
2789
عنوان

کمکککککک اقدامی کیت تخمک گذاری

59 بازدید | 5 پست

سلام.

من دوره هام منظم نیست.هر ماه حدود۵ تا۷ روز عقب میوفته و  پریودیم میچرخه.

ولی دوماه اخر دقیقا ۲۱ پریودم شروع شد.

در کل دقیقا نمیدونم سیکلم چند روزس.

من میانگین گرفتم۳۲ روزه.

بعد از پاکی روز ۸ سیکلم یک اقدام داشتیم.

دیگه نداشتم گذاشتم اقدامام تو دوره تخمک گذاری باشه.

هرماه در زمان تخمکگذاری ترشحات تخم مرغی داشتم ولی این ماه اصلااااا

میشه واسه خوبشدن حالم یدونه صلوات بفرستی🙏خـــــدایا به بزرگیت و رحمانیتت و بخشندگیت و به مهربونیت وخوبی خودت،حـــال دل خراب مارو خوب کن🙏 ای گــره گــــشا ،گــــره بگشاے🙏

کیت مکس۱۴ گرفتم

میشه واسه خوبشدن حالم یدونه صلوات بفرستی🙏خـــــدایا به بزرگیت و رحمانیتت و بخشندگیت و به مهربونیت وخوبی خودت،حـــال دل خراب مارو خوب کن🙏 ای گــره گــــشا ،گــــره بگشاے🙏

الان من خیییلی گیج و سردرگمم

اول اینکه ترشح ندارم مثله همیشه

دوم اینکه چرا روز ۱۶ سیکل حاله افتاد

۱۸سیکل نیوفتاد

۱۹ سیکل افتاد

یا که کلا زمانش نیست هنوز یا نکنه گذشته😵‍💫😵‍💫😵‍💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبح ۱۶ سیکل که زدم یه حاله ی خییییییییلی محوی افتاد که گفتم حتما منفیه

صبح ۱۸ سیکل زدم که اون حاله هم نیوفتاد

صبح ۱۹ سیکل که امروز باشه زدم ، باز یه حاله خیلی محوی افتاد

تو عکس زیاد مشخص نیستن

کسی نبود؟؟؟؟😐😐😐😑