2777
2789
عنوان

پذیرایی تولد

84 بازدید | 21 پست

تولد دخترمه میخوام تو حیاط خونمون برگزار کنم از این میزان های چوبی کوتاه هست بزارم با بالشتک بچه ها بشینن روی اونا...و روی میز هم برای بچه ها نفری 

یه دونات. یه آبمیوه. یه ژله و یه لیوان بلند پاپ کورن باشه و در آخر هم نفری یه برش از  کیک...خوبه همین ها؟؟

دیگ فینگر فود یا کباب ندم؟

مادرها نیستن فقط بچه ها کلا هم ۱۲..۱۳ تا بچه هستن

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

به نظرم حتما نباید فینگرفود یا کباب باشه بچه هستن بیشتر برای بازیشون هزینه کنم بهتره نه؟

بجای غذا تن‌پوش عروسکی بیارم براشون

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما یه غذا باشه

خیلی گرون در میاد مجبور میشم از بازی ها کم کنم.دیگ تن‌پوش عروسکی نیارم.

ژله رو حذف کن،هوا گرمه و اب میشهپاستیل و شکلات رنگی و چوب شور بریز داخل ظرفهای کوچولو

اره اینم خوبه