2777
2789
عنوان

تاپیک خاطرات و یادگاری ها📕🍓✏️بنویسید سال بعد ریپلای میکنم 🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 52 پست

ی دختر عاشق ک باید درس بخونه تا بتونه عشقو برگردونه 

درسته سختمه درسته ک زجر میکشم اما خب من روزای بدتر از اینم گذروندم الآنم ادامه میدم سال دیگه دانشجو معلمم و عقد کردم و کنار عشقمم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز1404/3/9هست و من بعد یه سال و نیم هنوز به فکر تو ام منو اینقدر اذیت نکن اینجوری آزاد نده بخدا آرزومه یه بار دستتو بگیرم حتی آرزومه باهام یه کلمه حرف بزنی که دیگه وقتی میبینمت چشام خیس نشن امروز لبخندتو میدیدم منم لبخند میزدم ولی لبخند تلخ چون حسرت بودن تو رو دلم مونده💔💔💔

متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین  خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱                      کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور

من عزیزم، الان سال ۱۴۰۴ و ۹ خرداده، تو در داغون ترین حالت ممکن هستی همش به فکر اینی که میشه یا نه، ترازم چجوری میشه معدلم چی و بعضی موقع ها از ته دلت آرزو میکنی که بمیری ولی الان به آرزوت رسیدی؟ تونستی قبول شی؟ عکس دو نفره بندازی؟ تو آموزشگاه کار کنی؟ کتابای پزشکی بخونی؟ هنوزم سخته نه؟ آخه شنیدم درسای پزشکی واقعا سخته ولی من بهت افتخار میکنم که کم نیاوردی، تونستی به خودت فرصت بدی و بدرخشی، دوست دارم من عزیزم💗

موفق میشی عزیزم😍

امیدوارم انشاالله همینطور شما💛

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

یه راه درازوسخت هست تا وارد خونه جدیدبشیم 

همین الان کارگرا دارن دیوار میسازن

بعد یک سال عروسی خواهرم کلی استرس دارم برای عروسیش گذشته

دوس دارم لاغر کنم ۸۷کیلوام

موهام تازه دارن باجلسه سوم پی آرپی خوب میشن که دوس دارم سال دیگه حسابی پرپشت شده باشن

🤣🤣🤣🤣

۴۰۴/۳/۹

نمیدونم ساله دیگه اصلا هستم تو این دنیا یا نه 

ولی الان دارم جون میکنم برای ساختن منه جدیدم امیدوارم وقتی اینو میخونی تبدیل شده باشی به یک دختره قوی 

الان توی هیاهوی دنیا گیرم ی روز گریه ی روز لبخند به اجبار اما دارم تغییر میکنم 

امیدوارم همه چیز درست بشه   امیدوارم بتونم و صبور باشم 

امیدوارم تلاشام جواب بده 

راستییی ازون عشق چه خبر نمیدونم تا ساله دیگه هست یا نه ولی خب 

یادت نره سختیای پارسالتو 

(خیلی غرق شدم ، این برای منه جدید ساله دیگمه نخندین💔😂)

اول از همه اگه روز تولدم شد و تاپیک نزدم یعنی از بین شما خوشگلا رفتم و اون دنیام 🙂دوما توی هر تاپیک که میام و نظر میدم قصد بی احترامی یا شکستن دل کسی و ندارم عزیز من اگه برداشت اشتباهی پیش اومد پوزش ❤️ سوما بیاین قبول کنیم که توی این زندگی و دنیای واقعی آدما خیلی سختی میکشن پس کاش اینجا باهم مهربون تر باشیم 🙂

واقعا ریپلای میکنی؟ 

نامه ای به خودم

دختر خوبم .بخاطر پدرت تحمل کن تا بتونی رشته ای ک میخوای بیاری به خاطر ارمیتا تحمل کن تا بتونی بزرکش کنی . بخاطر محمد تا بتونی تغییر کنی ... 

سال دیگه این موقع به ارزوم رسیده باشم🙃🤍

ایشالا ک خیره

چطوری نازی جون ؟

کنکور قبول شدی ؟مریضیت خوب شده دیگه ؟احوالت چطوریاس 

به عشقت رسیدی؟

امید وارم برسی عزیزم هر کس خوند دعا کنه نازی برسه به ارزوهاش 💙🦋

از تبار زاگـرس وکاسیـت ،فرزند لُـــرستانـــے🐚🕊https://abzarek.ir/service-p/msg/2307486 ناشناسمم

یه راه درازوسخت هست تا وارد خونه جدیدبشیم همین الان کارگرا دارن دیوار میسازن😂

سال بعد این موقع به خوشی ایشالا😍

با افراد انرژی منفی میل برخورد ندارم،ریپ نزنید. [یک عدد انسان خوش‌بین و محصل هستم.تاپیکای کتابی تگم کنید🧚🏻‍♀️📖]

دارم سخت ترین روز های زندگیمو میگذرونم زندگی که همه سعی دارن از همسرم جدا بشم تنها کسی که دلش به ادامه زندگی هست منم ولی دیگه کنار کشیدم و جلوشو نمیگیرم بزار هرچی میخواد بشه 

طولی نخواهد کشید که لبخند خواهی زد