2777
2789
عنوان

وای بیاید یچیزی بگم

102 بازدید | 6 پست

وای یادمه دبستان که بودم یه بار حوصلم سر رفته بود معمولا وقتی حوصلم سرمیره رو برگه نقش نگار از ذهن خودم میکشم یبار همینجور کشیدم یچیزی یهو دیدم یه عده ریختن بالاسرم دعوا کردن که علامت شیطان پرستی نمیدونم لوگو شیطان پرستی کشیدی معلم و مدیر آوردن 

و من اصلا نمیدونستم و تاحالا ندیده بودم گوشی هم نداشتم که بگم شاید تو گوشی دیدم خلاصه این نقش از ذهنم دراومده بود 

آره خلاصه الان یادم میاد میمیرم از خنده تباهی بچه های کلاس مدیر معلم 

تروخدااا وقتی تاپیک میزنم یا سوال میپرسم فقط به لپ کلام دقت کنید نه اینکه چرا اینجاش کجه چرا اونجاش.... تروخدااا خیلی بدمممم میادددددددددددددددد

وای🤣🤣🤣

همه منتظر یه چی ازت بودن

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

ما یه دوستی داشتیم تو توهم احضار روح و جن بود 

دقیقا همون موقعی که فیلم آنابل و اینا اومده بود و همه فاز داشتن 

بعد یه روز کلی علامت مسخره کشید رو کاغذ گفت شما که من و مسخره می کنید بیایید من ثابت می کنم که می تونم جن احضار کنم ما هم برای اوسکول کردن این رفتیم نشستیم وسط حیاط مدرسه این یه کارای عجیبی و صدا های عجیبی از خودش در میاورد که نگو 

میگفت نگاه کنید الان بطری آب تکون می خوره 

یهو یکی از بچه ها با سنگ زد به بطری و بطری افتاد زمین طرف اینقدر خودش ترسید دو دور تو حیاط جیغ و زد و می دوید 

تا آخر سال سوژه شده بود که خودش احضار می خواست بکنه و خودش هم ترسید🤣

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما یه دوستی داشتیم تو توهم احضار روح و جن بود دقیقا همون موقعی که فیلم آنابل و اینا اومده بود و همه ...

😂😂😂😂

تروخدااا وقتی تاپیک میزنم یا سوال میپرسم فقط به لپ کلام دقت کنید نه اینکه چرا اینجاش کجه چرا اونجاش.... تروخدااا خیلی بدمممم میادددددددددددددددد

من یه سال برای بچم دفتر رنگی رنگی خربده بودم و نمیدونستم .بعد دوستاش بهش گفته بودن بچه های بد چیزای رنگارنگ استفاده میکنن .موندم منه مادر نمیدونستم اما این فسقلی ها بلد بودن .الانم عاشق چیزای رنگین کمانیم اما میترسم بخرم