2777
2789

بچه ها حس میکنم ارامش قبل طوفانه اینا 

سعید و سپیده و جمشید خطرناکن وای😭😂

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋

قشنگه ؟ارزش دیدن داره یانه

چند قسمت اومده ؟

(ندیدما ولی نیومدم درس اخلاق بدم)

اول از همه اگه روز تولدم شد و تاپیک نزدم یعنی از بین شما خوشگلا رفتم و اون دنیام 🙂دوما توی هر تاپیک که میام و نظر میدم قصد بی احترامی یا شکستن دل کسی و ندارم عزیز من اگه برداشت اشتباهی پیش اومد پوزش ❤️ سوما بیاین قبول کنیم که توی این زندگی و دنیای واقعی آدما خیلی سختی میکشن پس کاش اینجا باهم مهربون تر باشیم 🙂

قشنگه ؟ارزش دیدن داره یانهچند قسمت اومده ؟(ندیدما ولی نیومدم درس اخلاق بدم)

۲۴ قسمته گفتن 

۱۵قسمت اومده 

اره اولاش روی ی شیب ملایم‌پیش میرفت ولی این جند قسمت اخیر هیجانی شده 

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۴ قسمته گفتن ۱۵قسمت اومده اره اولاش روی ی شیب ملایم‌پیش میرفت ولی این جند قسمت اخیر هیجانی شده

مرسی عزیزم ❤️ 

موضوع کلیش چیه 

عاشقانس؟

اول از همه اگه روز تولدم شد و تاپیک نزدم یعنی از بین شما خوشگلا رفتم و اون دنیام 🙂دوما توی هر تاپیک که میام و نظر میدم قصد بی احترامی یا شکستن دل کسی و ندارم عزیز من اگه برداشت اشتباهی پیش اومد پوزش ❤️ سوما بیاین قبول کنیم که توی این زندگی و دنیای واقعی آدما خیلی سختی میکشن پس کاش اینجا باهم مهربون تر باشیم 🙂

اره عاشقانس مربوط به سال ۵۶ ایناس

اع پس حسابی قشنگه 

مرسی عزیزم حتما میبینم

آره فکر کنم جمشید شیرین و پیدا کنه بکشتش

خوشم از جمشید نیومد واقعا پرو بود یکم واسه این دختر توضیح نداد چی ب چیه همش میگف با حوری درس صحبت کن اخرشم ب خاطر حوری شیرینو زد 

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋

آره فکر کنم جمشید شیرین و پیدا کنه بکشتش

ولی اره حس میکنم شیرین میمیزه و امیر دیگ تا اخر عمرش با همین غم شیرین زندگی میکنه ک اسم سریالو زدن تاسیان

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋

بنظر من ولی آخرش خوب تموم میشه چون تریلر اولیه فیلم امیر و شیرین شمال بودن توی کلبه و همه چی هم خوب ...

قسمتی ک امروز اومدو دیدی؟ 

احتمالا مال همین قسمتاس الان شیرین و امیر فرار کردن رفتن شمال ولی جمشید دنبالشونه

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋