2777
2789

سلام دوستان میشه لطفا ساده از تاپیک نگذرید.

من و پارتنرم( که البته خواستگاری اومده) هر وقت میریم بیرون، ایشون هزینه کافه و شام رو میدن و منم هیچوقت تعارف نکردم بهش. راستش حس خیلی بدی دارم نسبت به خودم. چون هنوز شاغل نیستم و درآمد پدرمم خوب نیست، حس میکنم تعارف هم کنم اگه یه دفعه قبول کنه، ضایع میشم.

وقتی پیشنهاد میده شام چی بخوریم؟ من روم نمیشه پیشنهاد بدم و سکوت میکنم که خودش پیشنهاد بده، درحالیکه ذاتا خجالتی نیستم. تو این موارد به نظرتون کارِ درست چیه؟ میشه راهنماییم کنید.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه چون وظیفه پسره خرج کنه

من با اینکه درامد خوبی داشتم و تعارفم میکردم هیچوقت دوست پسرم اجازه نمیداد حساب کنم حتی یه ابمیوه ساده

این نشون دهنده جنتلمن بودنشه عزیزم خوشحال باش نه ناراحت

من هروقت مخالفت میکرد با حساب کردنم قند تو دلم اب میشد نه بخاطر پول بلکه بخاطر جنلتمن بودنش

آره بابا اتفاقا ارزش غذا که خودت درست کنی بیشتر از غذای بیرونه.چیزایی که دوست داره درست کن

باشه مرسی عزیزم♥️

وقتی پیشنهاد داد بیرون چی بخوریم، چیزی نگم تا خودش پیشنهاد بده؟ یا اینکه منم نظرم رو بگم؟ چون قراره خودش هزینه رو بده، حس بدی میگیرم اگه خودم پیشنهاد بدم🥲

نه چون وظیفه پسره خرج کنهمن با اینکه درامد خوبی داشتم و تعارفم میکردم هیچوقت دوست پسرم اجازه نمیداد ...

آهان درست میگی ممنونم. منم مطمعنم تعارف کنم قبول نمیکنه چون خیلی دست و دلبازه.

اگه واسه غذا نظرمو پرسید، نظرمو بگم؟ یا صبر کنم خودش پیشنهاد بده؟

مثلا میپرسه شام چی بخوریم؟ چی بگم؟

و اینکه هر دفعه شام بیرونیم و همین قضیه معذبم میکنه

باشه مرسی عزیزم♥️وقتی پیشنهاد داد بیرون چی بخوریم، چیزی نگم تا خودش پیشنهاد بده؟ یا اینکه منم نظرم ر ...

بهتر نظر خودت رو داشته باشی

یعنی مثلا همش اینطوری نباشی که اون تصمیم بگیره چی بگیرید. اگه پرسید چی بگیری بگو مثلا من فلان چیز رو دوست دارم. نذار کلا همه‌ش اون تصمیم بگیره ولی عوضش اگه خجالت می‌کشی خودتم بپرس اون چی دوست داره براش درست کنی.

.She's somebody , not some body.  

بهتر نظر خودت رو داشته باشییعنی مثلا همش اینطوری نباشی که اون تصمیم بگیره چی بگیرید. اگه پرسید چی بگ ...

آره چون هیچوقت اینطوری نبوده بقیه برام تصمیم بگیرن🥲 ولی تو این مورد چون خودم قرار نیست پولش رو پرداخت کنم، واسم سخته🥲