2777
2789
عنوان

به نظر شما بچه تا چه سنی شیرینه

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 38 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا ۳ سالگی اینطورا که هنوز خنگول و الکی خوش و پوشک پستونکی هستن و نرم و گرد و کچل😂😂😂و هنوزم شکمشو ...

ایییی ضعف کردم🫠 اون شیکم گرد و قلمبه با اون دستای چاقالو و گردنش خوش‌بوشوشونننن 

ایییی ضعف کردم🫠 اون شیکم گرد و قلمبه با اون دستای چاقالو و گردنش خوش‌بوشوشونننن

میخوای سر تا پاشونو لیس بزنی توی نافشون فوت کنی😂 

بعد حرفای Original میزنن، به دخترم توی همون سن گفتم دستت درد نکنه! اونقدر تعجب کرد گفت دستم درد نمیکنه که!😂😂😂😂 فکر میکرد دست و پات که میگیم، پا پاته، میگفت پاتم درد میکنه😂😂😂😂😂

میخوای سر تا پاشونو لیس بزنی توی نافشون فوت کنی😂 بعد حرفای Original میزنن، به دخترم توی همون سن گفت ...

الهی.. نگاه تازه ی بچه ها به دنیا خیلی خیلی زیباست. 

توی سن نوجوانی همین نگاه تازه رو به جامعه دارند. چون هنوز مناسباتش رو نمی شناسند و قبول نکردند. شبیه لجبازی به نظر میاد ولی خیلی شیرینه. 

کسی که بچه نوجوان و بزرگ تر داره اولی بگه که بدونیم جواب بده که بدونیم که کیا از تجربه می گن؟مثلا ک ...

دختر من ۱۱ سالشه و هنوزم خیلی بانمکه و شیرینه، منتهی من نظرم رو برای بچه های غریبه گفتم که حتی توی خیابونم میبینی خوشت میاد: تا ۳ سال