2777
2789

من دندونام خوبه...!ولی بچه که بودم باید یه دندون پیش ام کشیده میشده یکیش کشیده شد یکی دیگش افتاد برای یه روز دیگه و یهویی نکشیدن برام حالت بزرگ شدم و دندون اصلی اومده روی دندون شیری 

قیافه دندونای پایین و مرتب بودنش بهم خورده 

حالا موندم برم بکشم دندونو...*ولی الان نمیدونم کدومه*یا ارتودنسی کنم یا چی؟همچین موردی نداشتین منو راهنمایی کنید؟

منم خاستم برم ارتو 

تو سایت خوندم بعضیا گفتن خوب نیست و برمیگرده بعد

منم پشیمون شدم

یا اباصالح المهدی💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚 خدایا به حق اقاجانم امام زمان(عج) و اقام امام حسین عاقبتم رو خیر کن 🙏🏻خداجونم تورو به فاطمه زهرات بهم فرصت بده تا واست بندگی کنم                                          آرزوم عاقبت بخیری بچه هام♥💙داداشم بسلامتی سربازیش تمام بشه(ممنون میشم دعا کنید)  سایه مامان و بابام همیشه مستدام باشه♥خاهرام که همه زندگیم هستن همیشه شاد باشن خودمم بشم بنده خوب خدا. 😍🙂                                                                                                                                     تنها یه رفیق دارم تو این دنیا(صبورم🩷) که هم خواهرمه♥ هم همدممه♥ هم رفیقمه💙 از ته دلم از خدا میخام همیشه مواظب خودش و عزیزانش باشه 🙏🏻                                                                                                

تا میتونی ارتونسی نکن اصلا فلاکته کوفته دوساله تو دهنمه خستم کرده دو سه سال دیگم باید باشه بیخیال ارتودنسی شو برو ببین میتونه دکتر با ی راه حل دیگه اون ی دندون رو ی کاری کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از دکتر مشورت بگیر

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

منم خاستم برم ارتو تو سایت خوندم بعضیا گفتن خوب نیست و برمیگرده بعدمنم پشیمون شدم

برو بنظرم در مورد اینکه برمیگرده دروغه!برادر من اوضاع دندوناش افتضاحححح بود ارتو کرد دوسال داشتش و بعد برداشت ک الان دندوناش مثل کساییه که کامپوزیت کردن

تا میتونی ارتونسی نکن اصلا فلاکته کوفته دوساله تو دهنمه خستم کرده دو سه سال دیگم باید باشه بیخیال ار ...

😭رفتم دکتر یارو میگه لازم نیست ولی دندونام خیلی بد شده 

دندون ردیف پایینم همش بهم ریخته نیستا 

دوتا دندون جلوم افتادن رو هم 

برو بنظرم در مورد اینکه برمیگرده دروغه!برادر من اوضاع دندوناش افتضاحححح بود ارتو کرد دوسال داشتش و ب ...

جدی میگی؟

پس حتما باید برم

دندوناش خراب نشد

من جنس دندونام افتضا میترسم ارتو کنم بدتر بشن

یا اباصالح المهدی💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚 خدایا به حق اقاجانم امام زمان(عج) و اقام امام حسین عاقبتم رو خیر کن 🙏🏻خداجونم تورو به فاطمه زهرات بهم فرصت بده تا واست بندگی کنم                                          آرزوم عاقبت بخیری بچه هام♥💙داداشم بسلامتی سربازیش تمام بشه(ممنون میشم دعا کنید)  سایه مامان و بابام همیشه مستدام باشه♥خاهرام که همه زندگیم هستن همیشه شاد باشن خودمم بشم بنده خوب خدا. 😍🙂                                                                                                                                     تنها یه رفیق دارم تو این دنیا(صبورم🩷) که هم خواهرمه♥ هم همدممه♥ هم رفیقمه💙 از ته دلم از خدا میخام همیشه مواظب خودش و عزیزانش باشه 🙏🏻                                                                                                

منم دوسه تا از دندونام مشکل داشتن نسبت ب بقیه عقب تر بودن دندون نیش هم باز مشکل داشت ارتودنسی کردم

من عقب جلو نیست یکیش رو اون یکیشه هنش بخاطر یه دندون شیریه 

از اونور میرم پیش متخصص ارتو میگه لازم نیست ولی خب چیکار کنم تا ابد این شکلی بده حرف میزنم همه میگن بد نشون میده 

من عقب جلو نیست یکیش رو اون یکیشه هنش بخاطر یه دندون شیریه از اونور میرم پیش متخصص ارتو میگه لازم نی ...

آره اتفاقا یکی از رفیقام دوتا دندون جلو مال فک بالاش رو هم بود ارتودنسی کرد

اُس‍‌ت‍‌وار زادِه ای اَز س‍‌ِل‍‌س‍‌ِل‍‌ه ی ل‍‌ُر؛

جدی میگی؟پس حتما باید برمدندوناش خراب نشدمن جنس دندونام افتضا میترسم ارتو کنم بدتر بشن

نه اصلا خراب نشد 

فقط متخصص ارتو برو حتما بگرد بهترینشو انتخاب کن 

تو که پولشو میدی!!حداقل جایی برو که بهترین خدمات داشته باشه و مشورت کن در مورد جنس دندونت از برادر منم زیاد جنسش خوب نبود ولی الان اوکیه بازم مشورت کن ولی 

ولی حتما ارتو کن اگه واقعا بد شده مرتب بودن دندونات

در کل ارتودنسی بد نیست دختر داییم هم ارتودنسی کرد دوساله ک ارتودنسیش رو درآورده خیلی دندوناش مرتب و قشنگ شدن اصلا هم برنگشتن

البته بستگی ب اون دندون پزشک داره ک کارش خوب باشه یا نه

اُس‍‌ت‍‌وار زادِه ای اَز س‍‌ِل‍‌س‍‌ِل‍‌ه ی ل‍‌ُر؛