یه سال و نیمه فقط بهش فکر میکنم نمیتونم پا جلو بزارم امروز دیدمش بچه کلی آب رفته بود از قبلم لاغر تر شده حتی یه کلمه هم باهام حرف نمیزنه شمارشو دارم ولی میترسم پیام بدم یه چیز بگه دیگه نمیتونم تحمل کنم بخدا منم آدمم یه ماه یه بار میبینمش دارم میمیرم آخه من چیکارکنم؟ قرار بود کل تابستون رو یه مسافرت برم بخاطر اون دارم کنسل میکنم
متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱 کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور
متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱 کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
در کل این صفحه از زندگی رو ورق بزن برو داستان بعدی زندگیت رو بنویسشاید تو صفحه بعد نقش ها عوض شد اتف ...
حرفات یه جوری بهم امید میده بهش پیام میدم هر چه باداباد حداقل از بلاتکلیفی در میام