2777
2789

عزیزم میشه بگی یکی دیگه بجات انتخاب کنه🤣🤣♥️

ینی هرچی بنجوله تو دست گذاشتی روش 

شوخی میکنم عزیزم بدل نگیری

ولی کارتیر بنظرم خیلی زمخت و دمده اس

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان دستبندشو زیاد می بینم بلاگر ها میندازند

ینی الان بلاگرها خیلی خوش سلیقن🤣🤣🤣

نمیدونم عزیزم اگر دوسش داری بگیری ولی خب گزینه های دیگرم ببین

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

ینی الان بلاگرها خیلی خوش سلیقن🤣🤣🤣نمیدونم عزیزم اگر دوسش داری بگیری ولی خب گزینه های دیگرم ببین

فکر میکردم فقط منم که ازین سرویسا خوشم نمیاد

چو ایران نباشد تن من مباد. بدین بوم و بر زنده یک تن مباد  

بستگی به سن و هیکل داره

و لباسی که قراره بپوشی 

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
میشه عکس بفرستی

ندارم چیزی 

سرویس خودم از این وی شکل هاس وایسا ببینم پیدا میکنم تو نت

فکر میکردم فقط منم که ازین سرویسا خوشم نمیاد

تو تنها نیستی ترامپ جان بزن قدش🤣🤣🙏

طبقه پایینمون پدر شوهرش رئیس صنف طلافروشاس شوهرشم طلافروشی داره دیروز دیدمش همین کارتیه رو انداخته بود دستبند هم بند کارتیه بود روش سر دو‌تا شیر بود .خانم جوون خوش استایلی همیشه هم طلاهای ظریف میندازه ولی سلیقه دیروزش عجیب بود حتما دوباره مد شده