2777
2789

حوصلم سر رفته نمیدونم چ کنم 

😂😂😂

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

17

از این رو به اون رو شدم اصلااا 

ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️     ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️   زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜

ما از اول خوشگل بودیم😂😒👍🏻

ایجان 

نه منظورم اینه بعد بلوغ 😂😂😂

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر

17از این رو به اون رو شدم اصلااا

خود به خود؟

از وقتی واسه اولین بار پریود شدم بعد از اولین پریودی ۳۸۰ درجه تغییر کردم مثلا پوستم کامل روشن شد

خداروشکر😍😍😍

17 سالگی انگار حضرت یوسف پارچه انداخت روم برش داشت یکی دیگه شده بودم😂

جدی 😂😂😂

خود به خود؟

آره خداروشکر😂

اتفاقا دیشب داشتم عکسای قبل 1۷ سالگیم رو میدیدم انگار یکی دیگه بودم کلا شانس آوردماا🤣

ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️     ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️   زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜

سن بلوغ دوران زشتیه😶بعدش دوران قشنگیه

دقیقا 

بعد ۱۸ عالیه

از وقتی که اومدیم این استات و دیگه شهر خودمون نبودیم همهههههه گفتن خیلی خوشگل شدم

علنی بهم میگن اونقد خوشگل شدی هیکلت خوب شده که نمیشناسیمت😂توی مجلسی چیزی ک باشم اگه همراه ماماتم نباشم نمیشناسنم