2777
2789
عنوان

ناهار چی میپزین🍲🥣🥘

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 45 پست
عالیه ک.خداحفظص کنه

قربونت بشم عزیزم همچنین گل دختری شمارو 

برنامت برای امروزچیه برای دخترت اینکه گفتی چند روز بهش توجه نداشتی میخوای چیکار کنی به منم بگو منم همینم 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهار تو عااالی هستی کمتر دختر خونه ای میبینم ک انقد کدبانو باشه

قربونت برممم قشنگم😍😍💖💖

همسرجان ناهار خونه ما هستن میوه هم تزئین کردم😍

امروز حسابی کیف میکنه دیگه😍

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

قربونت بشم عزیزم همچنین گل دختری شمارو برنامت برای امروزچیه برای دخترت اینکه گفتی چند روز بهش توجه ن ...

من ی دختر ۱ ساله هم دارم ده روزی مریضه خیلی شیر میخاد ازم از طرفی پریودم لکه بینی هست این ماه احساس بی جونی دارم دو سه روزه، الان خوابن. گفتم امروز با روی خوش باهاش صحبت کنم ازش کمک بگیرم توی کار خونه با محبت باهاش صحبت کنم ی صبحانه اونجوری ک دوست داره براش بچینم چارتا ملکه ملکه هم بهش بگم🤭😂 خوشش میاد یکم اگ حال داشتم بازی باهاش بکنم

قربونت برممم قشنگم😍😍💖💖همسرجان ناهار خونه ما هستن میوه هم تزئین کردم😍امروز حسابی کیف میکنه دیگه� ...

بهار من عاشق حال و هوای زندگیتون هستم انشاالله همیشه تنتون سلامت و دلتون خوش باشه، شما رو میبینم آینده دخترامو تصور میکنم خوشم میاد از دخترای خوش ذوق. البته مجردی منم ذوقم زیاد بود. فقط این وسط مسطا ی اختلاف عقیده های با شما دارم ولی دلیل بر دوست نداشتنتون نیست🤭❤❤❤

من ی دختر ۱ ساله هم دارم ده روزی مریضه خیلی شیر میخاد ازم از طرفی پریودم لکه بینی هست این ماه احساس ...

عزیزززمممم خدا حفظ کنه دوتا گل دختری هارو ♥️😘🫶🏻

خیلی هم عالی بهترین کارو می‌کنی 

دخترا خیلی به کلمات توجه میکنن برعکس پسرا 

من خودم روحیم خیلی حساس به پسرم محبت میکنم چهرش رو حالت خجالت زده می‌کنه 😅

دیگه سعی میکنم از الفاظ محبت آمیز استفاده نکنم 

یا بهش میگم دوستت دارم بدو بدو می‌ره اتاقش 😅

ولی دخترا اینجوری نیستن احساس میکنم 

خیلی خوش بگذره بهتون ملکه های زیبا ☺️🫶🏻🌹

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

عزیزززمممم خدا حفظ کنه دوتا گل دختری هارو ♥️😘🫶🏻خیلی هم عالی بهترین کارو می‌کنی دخترا خیلی به کلما ...

سلامت باشید انشاالله خدا پسر شما رو هم حفظ کنه و سایه تون بالای سرش باشه، عزیزم برای پسر ها از کلمات اقتداری استفاده کن. کارای تعمیراتی خونه رو بهش بده در حد توانش، بذا یکی دوبار درب مربا باز کنه کیف کنه🤭❤

بهار من عاشق حال و هوای زندگیتون هستم انشاالله همیشه تنتون سلامت و دلتون خوش باشه، شما رو میبینم آین ...

قربونت برم قشنگم😍😍💖💖

اختلاف عقیده که همه باهم دارن من حتی تو خونمون با خانوادم دارم چه برسه دوست و کسای دیگه ولی مهم اینه داریم به هم احترام میذارم حالا گاهی پیش میاد دعوا میکنیم که همینجور با خانواده بحثی میشه مهم اینه به دل نگیریم و کینه ای نباشه 🌸

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

سلامت باشید انشاالله خدا پسر شما رو هم حفظ کنه و سایه تون بالای سرش باشه، عزیزم برای پسر ها از کلمات ...

مچکرم عزیزم ☺️ 🌱 💚 

بله درسته بهش میدم مثلا درب بطری آب و اینارو باز کنه 😍