2777
2789
عنوان

نامزدم یواشکی سیگار می‌کشیده داداش کوچیکم اونو دیده و😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 36 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا مثلا کسی که سیگار نمیکشه بعدا معتاد نمیشهخیلیا رو دیدم سیگار می‌کشند فقط همون سیگار هس اعتیاد د ...

نه ببین دختر من آدمی که تو نامزدی سیگار می‌کشه بعدا هم ممکن هر موادی رو مصرف کنه بعدشم همین سیگار میدونی چقدر ضرر داره میدونی چند وقت دیگه ممکن بخاطر همین بوی دودش رحمش آسیب ببینه بچه دار نشه 

آدم هارا حذف کن بگذار ذهنیتی تازه در تو به وجود آید که پز از اندیشه است

انقدم تو دلشو خالی نکن شوهر منم سیگار میکشه درسته اصلا کار شایسته ای نیست هر کاری کردم بزاره کنار فا ...

من خودم‌میدونسم فقط خانوادم نمیدونس هرچی هم بهش گفتم بزار کنار نذاشت حتی گفتم قید همچیو میزنم نامزدیو بهم میزنم حالم خیلی بده من از سیگار متنفرممم

دختری ک ضامن زندگیش امام رضاس❤️😍میشه واسه خوشبخت شدنم یدونه صلوات بفرستی مهربونم...💕
نه فقط سیگاره

من و یه پسره همو میخاستیم، فقط سیگار میکشید، هی گفتم نکش باز می کشید، منم خیلی حساس بودم، اقدر گیر دادم که آخرم جدا شدیم، الان فک می کنم که شاید من خیلی حساسیت بخرج دادم و یکی از موضوعای جداییمون شد، درصورتی که میتونستم رو این موضوع حساس نباشم، دیشب تو عروسی یه مرد باکلاس و شیک دیدم اونم داشت سیگار می کشید

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹

استاتر خواهر قشنگم دختر خوب به حرف من گوش بده ازش یک آزمایش اعتیاد بگیر تمام بعدشم اگه دیدی درست نمیشه اصلا زیر بار ازدواج نرو دختر من چرا خودتو می‌ندازی تو چاه خدا چقدر دوست داره که روی بد این ادمو بهت نشون داده 

ای بابا سیگار دیگه مواد مخدر که نیست هر کاری کنی نمیشه او بلاخره باز میکشهمادر من ۱۰ سال پیش هر دفع ...

یعنی هیچ‌جوره نمیشه‌گذاشت کنار حتی اگه تفریحی باشه...اینقدر گفتم بهش زبونم مو درآورد ای خدا چقد من بدبختم

دختری ک ضامن زندگیش امام رضاس❤️😍میشه واسه خوشبخت شدنم یدونه صلوات بفرستی مهربونم...💕
سیگار انقدرم مهم نیس اگه میتونی سمت چیز دیگه ای نمیره

یعنی چی مهم نیست شما اصلا میدونی درصد بالایی از نازایی ها بابت بوییدن دود سیگار و مواد هست رحم آسیب می‌بنده و خانم نمیتونه بچه دار بشه

یعنی هیچ‌جوره نمیشه‌گذاشت کنار حتی اگه تفریحی باشه...اینقدر گفتم بهش زبونم مو درآورد ای خدا چقد من ب ...

خب چرا. میخوای بازم ادامه بدی بابا بیخیال این آدم شو 

نه ببین دختر من آدمی که تو نامزدی سیگار می‌کشه بعدا هم ممکن هر موادی رو مصرف کنه بعدشم همین سیگار می ...

اون سیگار میکشه چرا رحم من چرا آسیب ببینه؟😐😐

اینجا هرچی بگی، کوچک ترین مشکل تو زندگی داشته باشی، میگن جدا شو، از یه راه دیگه حلش کن ک پشیمون نشی بعدا

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹

خانم ها اصلا متوجه شدین همسر شون سیگار می‌کشه اونم جلو همه خب این دوروزه دیگه معتاد بشه این دختر چه کار کنه چرا همش میخواید نمیشه پر لیوان رو ببینید الان وقتش نیمه خالی رو نشونش بدین

اون سیگار میکشه چرا رحم من چرا آسیب ببینه؟😐😐

عزیزم من مراجعه داشتم خانم به خاطر بوی مواد و تاثیرش رحمش آسیب دیده و این به خاطر پدر شون بود بزن گوگل برات میاره از دنیا بیخبری

اینجا هرچی بگی، کوچک ترین مشکل تو زندگی داشته باشی، میگن جدا شو، از یه راه دیگه حلش کن ک پشیمون نشی ...

فقط میگن جداشو.‌.جداشم کجا برم کی خرجمو بده دشمنام که خوشحال میشن هیچ خانوادم ک سرکوفتم میزنن میگن دیدی عرضه نداشتی هیچ..نه میزارن شاغل باشم ن میزارن درس بخونم توی یه روستا میشم انگشت نمای مردم بی فرهنگ اینقدر خستم ک ن میتونم ادامه بدم نه میتونم برگردم ‌‌‌...خدایا کمکم کن