2777
2789

خسته شدم من میدونستم هرازگاهی میکشه ولی گفتم هیچکس نفهمه البته تفریحی هس مثلا ماهی یکی دوبار الان دیشب تو عروسی داداشم دیده بودتش اومده به خوانوادم گفته ن یکبار ن دوبار هعی داره تکرار میکنه تورو خدا کمکم کنید چجوری به نامزدم گوش ضد کنم؟مستقیم بگم یا غیرمستقیم؟؟چی بهش بگم دست برداره خسته شدم از دوطرف

دختری ک ضامن زندگیش امام رضاس❤️😍میشه واسه خوشبخت شدنم یدونه صلوات بفرستی مهربونم...💕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گوشزد چیه صبحم معتاد شد گوشزد درست میشه خدا دوست داشته این روش رو بهت نشون داده توهم قیدش رو بزن تا بدبختت نکرده

آدم هارا حذف کن بگذار ذهنیتی تازه در تو به وجود آید که پز از اندیشه است

عزیزم تا بدبخت نشدی کات بای صبح با شوهر معتاد چند تا بچه چه خاکی بریزی سرت خودتو بدبخت نکن

انقدم تو دلشو خالی نکن شوهر منم سیگار میکشه درسته اصلا کار شایسته ای نیست هر کاری کردم بزاره کنار فایده نداشت 

ولی به هیچ عنوان حتی لب به چیز دیگه نزده و نمیزنه بستگی داره ادمت چطوری باشه 

اطلاعی از بهبود و درمان کامل پسوریازیس اگه دارید ممنون میشم بهم بگید 

ماهی یکی دوبارو که تو جمع نمیکشن.  

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

با زور نمیشه

به قول معروف همه میدونند بقیه چه کارهای اشتباهی می کنند، مخصوصا به روشون نمیارن تا پررو تر نشن وترسشون نریزه بخوان راحت تر گند بزنن به همه چی.

اگر براتون جدی هست، حتما مشاوره برید.

انقدم تو دلشو خالی نکن شوهر منم سیگار میکشه درسته اصلا کار شایسته ای نیست هر کاری کردم بزاره کنار فا ...

عزیزم صبح معتاد بشه با دوتا بچه بره دادگاه پاسگاه خوبه تو دلشون خالی نکن چیه خدا خواسته پسره روی بدش رو تو نامزدی نشونش بده من دارم میبینم با همین چشم پوشی های نامزدی چه ازدواج هوایی به طلاق رسیده

آدم هارا حذف کن بگذار ذهنیتی تازه در تو به وجود آید که پز از اندیشه است

ای بابا  سیگار دیگه مواد مخدر که نیست 

هر کاری کنی نمیشه او بلاخره باز میکشه

مادر من ۱۰ سال پیش هر دفعه میفهمید سیگار کشیدم میومد یه توف ریز مینداخت روم، بدها  دید نمیشه

گر چه کنم دل بردارم من از تو مهر.                                 آن مهر بر که افکنم، آن دل کجا برم

عزیزم صبح معتاد بشه با دوتا بچه بره دادگاه پاسگاه خوبه تو دلشون خالی نکن چیه خدا خواسته پسره روی بدش ...

حالا مثلا کسی که سیگار نمیکشه بعدا معتاد نمیشه

خیلیا رو دیدم سیگار می‌کشند فقط همون سیگار هس اعتیاد دیگه ای ندارن 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐