2777
2789

بیاین برای اینکه به لطف خدا به سلامتی باردار بشیم یه کارایی بکنیم...

خدایا،مهربانا! حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد.پسر قشنگم برای همیشه از پیشم رفت برا حال خرابم دعا کنید

قدم اول توکل بر خداست 

ذهن مونو آزاد کنیم از حرف دیگران ،نظر دکتر و وووو

فقط خدا ،اول و آخر خدا 

این کمک می کنه همیشه شارژ باشیم و راضی و امیدوار

خدایا،مهربانا! حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد.پسر قشنگم برای همیشه از پیشم رفت برا حال خرابم دعا کنید

قدم دوم رسیدن به خودمونه

با این کارا:

۱-نمازهامونو که نشانه شکرگزاری مونه سر وقت (اول وقت)بخونیم

۲-استرس و ناراحتی به خودمون ندیم 

۳- غذاهای ناسالم رو از لیست غذامون حذف کنیم

۴- استفاده از گوشی و اینترنت رو به حداقل برسونیم

۵-هر روز نیم ساعت پیاده روی داشته باشیم

۶-مواد غذایی مفید و سالم به برنامه غذایی مون اضافه کنیم

۷- شروع کنیم به ختم قرآن

همه این کارا رو از امروز (جمعه ۹ خرداد)شروع کنیم و به مدت ۴۰ روز ادامه بدیم و بعد ان شاءالله اقدم کنیم برا بارداری 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر کی تمایل به همراهی داشت درخواست دوستی و بعد شماره تلفن بهم بده تا توی ایتا گروه بزنیم و شروع کنیم

بالای چهل دیگه واقعا ریسکه بچه دار شدن

نه ، مادربزرگامون تا چند سالگی باردار شدن؟

الان خیلی ها تازه ۴۰ ازدواج می کنن

تا وقتی دوره ماهانه منظمه میشه باردار شد 

اگر تغذیه و مراقبت خوب باشه به لطف خدا هیچ مشکلی پیش نمیاد

چرا

راستی امضاتو خوندم 

برا حل موردی که هست نماز استغفار بخون 

عالیه ، ان شاءالله جواب میگیری

من بالای چهلم ۳پسر دارم دلم دختر میخواد ولی وقتی میبینم در اوج جوانی دخترم من سالخورده هستم منصرف میشم

سلام به نی نی سایتی های عزیز😊ندا جون سابقم از سال ۸۹ نی نی سایت عضوم اون وقتااینجا کلوپ داشت و۸تامون پایه بودیم سحر.عادله.یاسی سمانه.مهشید.آزاده ساراعشقید به یاد قدیما💖 هرکسی اینجا عضو نبود😲  چه روزااایی بود😌
من چیکار کنم که چهل و دوساله لوله های رحم بسته تخمک کم .بازهم پناه برخدا

در صورت تمایل درخواست دوستی بدید تا در ایتا یه کانال معرفی کنم بسیار عالیه

من چیکار کنم که چهل و دوساله لوله های رحم بسته تخمک کم .بازهم پناه برخدا

با توکل بر خدا و تلاش حل میشه ان شاءالله 

من بالای چهلم ۳پسر دارم دلم دختر میخواد ولی وقتی میبینم در اوج جوانی دخترم من سالخورده هستم منصرف می ...

نمیشه گفت ، خیلی ها هستن شارژ و جوان می مونن

خیلی ها در اوج جوانی از دنیا می رن

نمیشه برای آینده تکلیف تعیین کرد 

سفارش بزرگان دین هست که از خدا بچه بخواین که باعث شادی و برکت میشه

و اینکه الان دکترها سر ۴۰ سالگی تازه از درس و تخصص تموم میشن و تازه به فکر بچه دار شدن می افتن

خیلی ها تازه ۴۰ سال ازدواج می کنن

۴۰ دیر نیست

دوستانی که درخواست دوستی دادن ،من دقت نکردم به اسامی 

.لطفا در خصوصی شماره تماس بفرستید تا در ایتا در یک گروه جمع بشیم به لطف خدا پاکسازی روح و جسم انجام بدیم برای اقدام به بارداری