2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا‌

حتی اگه گیر بده بددل باشه دست بزن داشته باشه یکمی 

میشه تحمل کرد 

ولی مردی ک تورو هول میده تو اتیش ک خودش چیزیش نشه رو نمیشه تحمل کرد 

منکه دلم میخواد ببرم یه جای دور افتاده بکشمش همونجام ب شکل لنگ در هوا چالش کنم!😤

پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...

واقعا‌حتی اگه گیر بده بددل باشه دست بزن داشته باشه یکمی میشه تحمل کرد ولی مردی ک تورو هول میده تو ات ...

بخدا من شب و روز نفرینش میکنم با اینکه میدونم هیچیش نمیشه 

لایک نکنید😬

خمایتو داره پشتمه بیخوابی میکشه چیزی کم نداشته باشم

ولی من خیلی احمقم گاهی وقتا اینارو یادم میره تا میتونم دل میشکنم 😔💔

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

موافقم:) و چقد کم پیدا میشه از این مدل مردا

باورت میشه وقتی یه زن و مرد خوب میبینم یهو اشکم بند نمیاد و بغض ولم نمیکنه میگم چی میشد منم یه ذره خوشبخت بودم 

لایک نکنید😬