2777
2789

سلام 

من حدود ۲ سال و نیم پیش داداشمو از دست دادم 

بخاطر خودکشی 

الان بابام همرو توی مرگش مقصز میدونه و به همه بدبینه درحالی که اینطوزی نبوده اصلا و داداشم بخاطر زخم زبون بابام خودکشی‌کرد

پریشب عموم اومد خونه ما و مامانم از روی احترام وقتی بابام سرکار بود برنج کزد همراه عموم اینا که اگز دوست داشتن از همون مارک ایرانی بخزن 

بایام از سرکار میاد و مامانم بهش میگه 

و بابام بر می‌گرده بهش میگه گوشت یچت تو بهشت زهرا فاسد شده و تو به اینا محبت میکنی؟

امشب مامانم زد به سیم اخر و گفت دیگه این زندگی زو نمیخواد و با من میاد شهری که میخوام برم‌دانشگاه 

اخلاق بابام‌کلا خوب نیست 

چیکار کنم قلبم داره میترکه

خدارحمت کنه عزیزدلم

یعنی منظورش عموت توی مرگ داداشت مقصره و نباید لهش خوبی کنه؟

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدارحمت کنه عزیزدلمیعنی منظورش عموت توی مرگ داداشت مقصره و نباید لهش خوبی کنه؟

آره

چون داداشم چندین بار بدون اینکه به ما بگه رفته روستای اونا و پیششون بوده پدرم ادم امنی نیست اصلا که بشه اینارو بهش گفت هر حرفی که بزنیم میگه کس دیگه ای بهمون یاد داده و این حرف یا رفتار ما نیست 

مامانت غم خودش بس نیست،برا ی کار عادی باید جواب هم پس بده،به نظرم بیاد شهر خوابگاه تو،،

زندگیمون خراب میشه 

ما کم بدبختی و تنهایی نکشیدیم 

از بیماری خواهرم تا مشکلاتی که داداشم درست می کرد برامون و.....

هیچکس با پایه خودش دکتر اعقاب نمیره باید به زور ببریتش بستریش کنین

اینقد مغرور و خودخواهه که فقط خدا میدونه 

ولی جالب اینجاست وقتی من میرم دانشگاه مثل ابر بهار گزیه میکنه که بری دلتنگ میشم وقتی هستمم اینطوزی...