2777
2789
عنوان

پسرایی که یه دخترو

248 بازدید | 19 پست

چرا بعضی پسرها دختریو در حد رفاقت نگه میدارند نمیذارن با شخص دیگه ای وارد رابطه بشه وابسته اش میکنن تا از دستش ندن ولی خودشونم باهاش رل نمیزنن ؟  دوستان نیاید بگید چرا اون دختر اجازه میده و پسره فلانه و دختره بهمانه! من فقط دارم دلیلشو میپرسم 

من هنرمندم و در بند هنر آزادم…💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم تو همین وضعم

تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷‌ در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکست

سلام. کلا اینا گناهه.

در گناه خیری نیست.

کسی که دنبال گناه و هوس باشه ب خی مرزها رو له میکنه، چه انتظاری داری اخه، کسی بزنه تو خط گناه ووتنوع طلبی چه ت قعی داری؟

سلام. شهید نادر مهدوی را در اینترنت جستجو کن . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 

خب یعنی چی یاعث میشه که اینجوری باشه

به این نوع رابطه میگن فرندزون 

معمولا زمانی اتفاق میفته که دختره زیادی خودشو پایه و بامعرفت نشون میده و پسره خیال میکنه این همیشه هست 

دخترایی اولویت میشن که در عین غرور و ادب خودشونو دست بالا میگیرن ، کوتاه صحبت میکنن و یکسری جزئیات دیگه

چیکار کنیم طرف این کارو نکنهکاری به این پسره ندارمکلی

اولین گام اینکه تو صحبت و ارتباط با پسر ب هیچ وجه خودتو مشتاق نشون نده 

دوم مودب و رسمی باش کوتاه صحبت کن (حتی اگ خودت رفتی مخ بزنی)

سوم خودتو با برنامه و اهل ورزش و روتین منظم و با سلیقه  نشون بده ( تظاهر نکن ، خیلی ریز و نامحسوس )