2777
2789
عنوان

از خرید کردن خجالت می کشم

2553 بازدید | 27 پست

سلام دوستان عزیزم ، خداروشکر که این نی نی سایت هست و من مشکلاتی که تا به حال روم نشده با کسی مطرح کنم اینجا میگم 

من از خرید کردن خیلی خجالت می کشم ، البته توی فروشگاه ها نه ، بیشتر داخل مغازه ، از اینکه قیمت چیزی رو بپرسم و بگم فلان چیز رو برام بیارید ، اصلا روم نمیشه ، با اینکه در کل خجالتی نیستم ، البته پررو و سرزبون دار هم نیستم ولی موقع خرید دست و پام رو گم میکنم و معمولا یک نفر دیگه رو جلو می فرستم ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جالب ... فکر می کردم فقط مشکل منه 

ن منم اینجوریم الخصوص شلوار😑انقدر بدم میاد برم ی مغازه بگم اقا سایز من اینه این شلوارو بیارم اصلا نمیرم انقدر چیزای خوشگل بود بخاطر این اخلافم نخریدم😭

به هرکس که می نگرم در شکایت است ،درحیرتم که لذت دنیا به کام کیست

عزیزم اون وظیفشه ب شما کمک کنه تو خرید

روزی هزار نفر میرن جنس و میبینن و نمیخرن

فقط شما نیستی ک

بگو فلان چیزو برام بیار اگ خوشت نیومد ی تشکر کن و برو بیرون از مغازه

تیکر ب وقت لاغری😅😆 میخوام 12کیلو کم کنم😑 

حالا من همه خریدا با خودمه چون زود مستقل شدم .فقط   بخام برم گوشت بخرم خوشم نمیاد نمیدونم چرا  رو گوشت حساسم😂😂😃

قبلا هم سیب زمینی پیاز  افت کلاس داشت برام اما الان  تیپ سوسولی میزنم بعد میرم داخل میوه و سبزی فروشی عین کولیا کلی بار میکنم میام 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

۱۳ روز تا خوش اندام شدنم🙄😍