2777
2789

اجیم عضو اینجاس 

یعنی کافیه من الان یکی ی چی بگم راجب زندگیم 

راحت لو میرم

شاید تا همین الانم لو رفته باشم

اخه من چرا خواهرمو بااینجا اشنا کردم عقل نداشتم

اقایون شعور داشته باشن وقتی میام اینجا دردو دل میکنم درخواست دوستی ندن وگرنه عکس میفرستم میدم نی نی یار تعلیقتون کنه  خوش رقصی و حمایتای بی کران ی سری خانمای اینجا در دفاع از پسربچه های فیک خاله زنک متوهم اینجا هم ک سالهاست منشاش رو میدونیم پس ب هیچ وجه اینجورزنا منو ریپلای نکنن چون فکرای خوبی راجبشون نمیکنم البته ی دوست عزیزی کلمه خوش رقصی رو اینجا واسشون بکار برد و من یاد گرفتم قبل از اون خودم ی کلمه دیگه میگفتم   

منم خواهر شوهرم و آوردم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

ای داددنیایه نی نی سایت بهت بدهکاره😄

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاربریتو بهش گفتی؟؟

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

منم همه فامیلم هستن☹️😂

دلایل مجرد بودن خیلی زیاد میتونه باشه ، اون احمقی که میگه دختر مجرد بی عرضه ست نتونسته پسر تور کنه و با نیش و کنایه میگه ترشیده ، باید بدونه یه دختر دلایل قانع کننده ای برای ازدواج نکردن تو این شرایط داره ،یکی اینکه اگه شوهرت خیانت کنه قانونا حق بهش داده شده که بگه صیغه کرده ، دوما تنها چیزی که زن در ازای بخشیدن حقوقش بدست میاره مثلا قرار بوده مهریه باشه ، مهریه ای که پنج درصد زنها تونستن بگیرن و خیلی دلایل دیگه ، اینکه مردا پرنسس شدن و نمیتونن نیاز عاطفی یه زن رو برطرف کنن و ... پس قبل از اینکه دهن کثیفتون رو باز کنید فکر کنید 

خب اکانتتو عوض کن

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

ای داددنیایه نی نی سایت بهت بدهکاره😄

باور کن اگر خواهرم اینجا نبود ی چیزایی اینجا راجب زندگیم تاپیک میزدم همش میرفت تو پربازدید ازبس اتفاقای عجیب غریب توفامیلامون میوفته

اونوقت میفهمیدین سلبریتی سایت کیه

اقایون شعور داشته باشن وقتی میام اینجا دردو دل میکنم درخواست دوستی ندن وگرنه عکس میفرستم میدم نی نی یار تعلیقتون کنه  خوش رقصی و حمایتای بی کران ی سری خانمای اینجا در دفاع از پسربچه های فیک خاله زنک متوهم اینجا هم ک سالهاست منشاش رو میدونیم پس ب هیچ وجه اینجورزنا منو ریپلای نکنن چون فکرای خوبی راجبشون نمیکنم البته ی دوست عزیزی کلمه خوش رقصی رو اینجا واسشون بکار برد و من یاد گرفتم قبل از اون خودم ی کلمه دیگه میگفتم   

من اوایل که عضو سایت شده بودم همسرم به دوستاش می‌گفت ب خانماتون بگید عضو شن 😆وقتشون کلی پر میشه😂😂

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
😑😑😑بین این همه تاپیک از کجا می‌خواد بشناستتاکانتت رو بهش نگو

خیلی ضایع م بابا

مثلا ی چیزی راجب فامیلمون بگم خب ی میفهمه

بعد میاد چیزای خصوصیم هم میخونه ک من نمیخوام بفهمه

معمولا صبر میکنم وقتا ک خوابه تاپیک میزنم

مگه اسم کاربریت میدونه

ن ولی کافیه ی اتفاق ک تو فامیل میوفته رو بیام اینجا اسمم ک زدع الهه اکسمم ک محمد دیگ ضایعتراز این؟

مجبور میشم خیلی چیزارو نگم 

خب اکانتتو عوض کن

خب عوض هم بکنم 

کافیه ی بار اتفاقی چیزایی ک مینویسمو بخونه مث اب خوردن میفهمه منم