2777
2789
عنوان

دلم داره میترکه از غصه

263 بازدید | 24 پست

توروخدا منو آروم کنید 

خیانت دیدم ولی بخشیدم

الان دلم آروم قرار نداره 

قرص آرامبخش میخورم 

معلمم ، مدرسه تعطیل شده خونه نشین شدم فکرم بیشتر درگیر میشه 

گلم حالا ک بخشیدی سعی کن خودتو دور کنی از فکر و خیال میدونم سخته ولی شدنیه

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم حالا ک بخشیدی سعی کن خودتو دور کنی از فکر و خیال میدونم سخته ولی شدنیه

خانواده همسرم میدونن همه جوره پشت من هستن 

ولی امان از دل داغونم 

دوست دارم برای یکی هر چی تو دلم بریزم بیرون 

ساعت‌ها حرف بزنم تا سبک بشم 

خانواده همسرم میدونن همه جوره پشت من هستن ولی امان از دل داغونم دوست دارم برای یکی هر چی تو دلم بریز ...

غمتو به کسی بگی بدتر میشه بعضی از غما برای خود آدمه

حالا که بخشیدی سعی کن کنار بیایی، رها کنی افکارتو، از اول شروع کنی اما اینبار محتاط تر، سرسنگین تر باشی با همسرت تا متوجه بشه چیزی تغییر کرده تا تکرارش نکنه ک شرایط بدتر شه

خانواده همسرم میدونن همه جوره پشت من هستن ولی امان از دل داغونم دوست دارم برای یکی هر چی تو دلم بریز ...

قربونت دلت دوست داشتی بیا با هم حرف بزنیم 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

چی آرومت میکنه همونو بگم....

شاید خوبی هایی داشته که بخشیدی اونو 

ببین عزیزم خیانت فقط اون خیانتی که ما فکر می‌کنیم نیست

یوقتایی خیلیا شوهر هایی دارن که خیانت با فرد دیگه نمیکنن 

ولی ظلم هایی میکنن در حق زنشون که اونم یجورایی خیانته

فقط برای ما این جا افتاده که بدترین نوع خيانت ارتباط گرفتن با دیگرانه

ازش بخواه دیگه اینکار نکنه 

خدا رو شکر حقوق داری با حقوقت برای خودت سرگرمی های مفید ایجاد کن به پوستت برس و و و