2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوره هم خاصیت درمانی داره هم رشد موو رو کم میکنه

خاک تو سرم 

باید بخرم

ولی میترسم بسوزونم خودمو بلدنیستم

بدبختی یادم میره تاوقتی شیو لازم اسونترین راه ژیلتوانتخاب میکنم

بعدشم....... 😩

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

انشاالله زیارتشون مورد قبول حق باشه

ممنونم انشالله روزی شما

من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم .دختر اسفندی و مهربون 🙂😇 هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏💛.

من بهش گفتم اونم درگیر امتحانات هست امشبم عروسی بود بعد از مدت ها اومد حتما یاد اوری میکنم بهش

عزیزممم🥲

اشکال نداره سرش شلوغه طفلک 

همین که حالتون خوبه خوش حالم میکنه

مرسی از تو مهربونم

ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)
عزیزممم🥲اشکال نداره سرش شلوغه طفلک همین که حالتون خوبه خوش حالم میکنهمرسی از تو مهربونم

ارع بیچاره جفتمون دیگه کم اوردیم 

فقط میگم خدایا امسال تموم شه 

به خاطر قلب پاک و مهربونیه که داری 

ایشالا تابستون بیشتر با هم صحبت میکنیم😍

ایرانـ همیشه ایرانهـ🖤ایران‍ـم…

ارع بیچاره جفتمون دیگه کم اوردیم فقط میگم خدایا امسال تموم شه به خاطر قلب پاک و مهربونیه که داری ایش ...

کم نیارید دخترا 

شما تازه اول راهید😁

پر قدرت ادامه بدید🧡

حتما ان شاءالله 

ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)