2777
2789
عنوان

برگشتن به کسی که دوسش داشتم

61 بازدید | 7 پست

سلام دخترا من پنج سال پیش با کسی دوست بودم که عاشق هم بودیم بعد دوسال رابطه کات کردیم و اون آقا گفتن ازدواج کن من شرایط ازدواج ندارم.من بجز اون آقا ب ا کس دیگه ای نبودم و بعد چند ماه با یکی وارد رابطه شدم و در حد لب گرفتنی بود رابطمون و سه هفته طول کشید و کات کردم سریع .و وارد یه رابطه دیگه شدم و سه روز طول کشید بدون اینکه حتی دست داشته باشم آلان ب عد یکسال دپسپسرم  سابقم برگشته همون اولیه و قرارع ازدواج کنیم و خانواده در جریانن و چیزی از آسان دو رابطم نمیمدونه و همش میگه به اندازه چشام بهت اعتماد داشتم و میدونستم تو نبودم کاری نمیکنی الان اعذاب وجدان همش عین خوره مغزمو میخوره 

از کجا میدونی اونم با کسی نبوده 

و اینکه گفتنش جز اینکه حالسو خراب کنه و هی شک و بد دلی فایده ای نداره

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.