2777
2789

سلام . میشه کمکم کنین؟ 

ما هروقت میریم خونه پدرشوهرم بعد میایم اصلا شوهرم اخلاقش خیلی بدمیسه . امروز هم میخاستیم بریم من گفتم نمیام قسم ایه خورد که اخلاقش عوض نمیشه و اینا . 

رفتسم بااینکه با پدرشوهرم بخث شدیدی خیلس وقت پبش  بین من و پدرشوهرم اتفاق افتاد . که پدرشوهرم تهدید کرد منو که زندگیت رو خراب میکنم واینا .

بلاخره  رفتیم .  من رفتم جای پدرشوهرم سلام هم کردم جواب نداد . خلاصه شوهرم نشست جای باباش منم رفتم خونه خواهرشوهرم دوساعت بعد شوهرم اومد و بعدش اومدیم خونه . اصلا سر هیچی آنچنان دعوایی راه افتاد که نگو . بزن بزنی بودا ‌ اینقد زد منو دستم خونی شده . الان شوهرم تو اتاقشه منم توی اتاق خوابم . 

میخوام گریه کنم ولی نمیخام گریه ام رو ببینه . بگین چیکارکنم؟ دارم خفه میشم از اینبغض . 

توروخدا یه چیزی‌بگین آروم شم . 

یا دعا کنین امشب بمیرم راحت شم. 

سلام عزیزم آروم باش.

ای کاش اون دوساعت شوهرت رو تنها نمیذاشتیش.

ذکر یاودود رو تا جایی که میتونی بخون.

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

برات دعا میکنم طعم خوشی رو بچشی ؛ دیگه خونه پدر شوهرت نرو وقتی برات ارزشی قائل نیستن ؛ به شوهرت هم بی احترامی نکن که حرمت ها شکسته نشه چون هر چیزی از نظر من میشه درست کرد جز حرمت شکسته شده ‌

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم آروم باش.ای کاش اون دوساعت شوهرت رو تنها نمیذاشتیش.ذکر یاودود رو تا جایی که میتونی بخون.

سلام .

میخاستم تنهاش نزارم .نمیشد باباش بهم بی احترامی میکرد جلوی یکی از همسایه هاشون که فامیل هم بود ‌.

دارم دق میکنم . 

برات دعا میکنم طعم خوشی رو بچشی ؛ دیگه خونه پدر شوهرت نرو وقتی برات ارزشی قائل نیستن ؛ به شوهرت هم ب ...

ممنون طعم خوشی؟ اصلا نمیدونم چه طعمی هست؟ 

نمیخاستم برم . به زور رفتم . خسته ام از زنده بودن 

ممنون طعم خوشی؟ اصلا نمیدونم چه طعمی هست؟ نمیخاستم برم . به زور رفتم . خسته ام از زنده بودن

قربونت برم می‌دونم چقدر دلت گرفته ولی دیگه نرو خیلی کارشون زشت بوده ؛ از شوهرت پرسیدی دلیل این عوض شدنش چیه ؟!!

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

انشاالله درست بشن. من که به درست شدن زندگیم امیدی ندارم . سیزده ساله طعم عشق رو نچشیدم

انشاالله که همیشه شاد و سلامت باشی گلم امید داشته باش زندگی به اخر نرسیده امکان داره یک روزی همسرت تغییر کنه و مهربون بشه ادما میتونن تغییر کنن بهت قول میدم همش تقصیر پدر شوهرته که پرش کرده 

امیدوارم به هرچی میخوای برسی 💕💕

قربونت برم می‌دونم چقدر دلت گرفته ولی دیگه نرو خیلی کارشون زشت بوده ؛ از شوهرت پرسیدی دلیل این عوض ش ...

ایکاش به داداش میداشتم یا یه خواهر . تک فرزندم . 

و از دعوامون به مامانم اینا چیزی نمیگم چون  بابام زمستون پارستل سکته مغزی رو رد کردن . وعوارضش خیلی زیاده . 

این حال بابام هم که اینجوری شده بخاطر حرفای پدرشوهرم که زده بود هست . 

اره ازش پرسیدم سمتم حمله کرد و دستام که گرفته بودم جلو صورتم ناخن کشید . الان خیلی میسوزه ‌ 

الانم مامانم زنگ زد گفت نمیدونم امشب چرا بابا اینقد ناآرومه . الهی بمیرم .بابام از حال دلم خبر داره . اخه منو بابام خیلی به هم وابسته ایم .خیلی زیاد

انشاالله که همیشه شاد و سلامت باشی گلم امید داشته باش زندگی به اخر نرسیده امکان داره یک روزی همسرت ت ...

آدما تغییر میکنن اره ولی قبل ۳۵سالگی نه توی۴۵سالگی ویا بیشتر. 

دلم یه زندگی آروم میخاد 

ایکاش امشب بمیرم

عزیزدلم میدونی چقدر ناراحتی درکت میکنم حق هم داریفعلا سعی کن استراحت کنی به هیچ چی فک نکن تا ببینیم ...

ایکاش میتونستم. 

ایکاش میشد میرفتم خونه مامانم .ولی میدونم برم اونجا گریه ام میگیره و حال بابام بدتر میشه. .

خیلی داغونم.... تا حالا با شوهرم دعوام شده بود حتی منو میزد ولی امشب اصلا یه جور دیگه بود. خیلی بد بود ‌ خیلیییییی . 

میدونم خود کشی حرامه وبده ولی ایکاش میشد خود به خود به مرگ طبیعی امشب بمیرم