2777
2789
شغلتون حسم میگه بسیار هنرمندانه و محترمه و درآمد زیادی توش به دست میارین (استعداد دارین)ازدواجتون یک ...

مرسی که جواب دادین امیدوارم همینطور بشه❤️🥲

خیلی زود لبخند میزنی و میگویی :(خدایا،این از چیزی که دعا کردم هم بیشتره.)🥲🌙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانش زیاد حسس نداره درسته؟؟ یا خواهرش؟والا تاحالا واسه هرکسی گفتم بیشرشون. تگم کردن تو بقیه تاپیکا ...

مامان و خواهرش یکم دخالت و طرفداری بیجا میکنن ازش،رو حساب دلسوزی مادرانه گند زده به زندگبم  همش فالگوش وابمیسته ما چیکار میکنیم، بعد به همه هم میگه

آبرو برامون نذاشته

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  
چند وقت پیش رابطه با جلوگیری طبیعی داشتمببخشید ک اینو میگم اینجا ولی درحد پیشاب حس میکنم خورده ب اون ...

نه فکر نمیکنم حسم میگه نیستین ببخشید من نباید دخالت کنم ولی کار درستی نکردین اگر یک لحظه اتفاق بیفته خیلی بد میشه قدر خودتو بدون گل🌹🥰

عزیزم مطمعنم درست میشه به خدا توکل کن باهاش حرف بزن مطمعنم درست میشه

مرسی عزیزدلم همش کارم قران خوندنه، برات حمد میخونم،مرسی بهم امید دادی❤

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  
عزیزم مطمعنم درست میشه به خدا توکل کن باهاش حرف بزن مطمعنم درست میشه

گلم چرا مال منو نمیگی🥺

حس رضا به مهدیه و یکتا چیه؟ 

رضا استوری عاشقانه ۳ روز پیششو برا مهدیه گذاشته یا یکتا؟