2777
2789
عنوان

بزرگترین آرزوتون برای ده سال اینده چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 4970 بازدید | 270 پست

سایه پدر بالا سرم باشه....

یه خونه خوب خریده باشیم...

دندونپزشکی اورده باشم...

ازدواج کرده باشم....

یه ماشین خفن....

درآمد عالی....

پیانو رو یاد گرفته باشم

یه پیج میلیونی داشته باشم....💔❤️

یه دخمل چی که بابام باهاش بازی کنه💔

بچم صحیح و سالم باشه پدر و مادرم سلامت باشن رابطم با شوهرم عالی باشه خونه و ماشین و پول داشته باشیم

دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رستوران سنتی خودم رو داشته باشم 

با یه دختر کوچولو که از پرورشگاه به سرپرستی گرفتم همیشه توی ذهنم یه دختر اینطوری داشتم به اسم مهرو 

که امروز متوجه شدم نامزدم هم موافق همچین چیزیه😍

🤧

درسته هممون می میریم ولی اگه فقط منتظر مرگ باشیم ممکنه تا ۱٠٠ سالگیم زنده بمونیم پس اگه زمان مون کوت ...

مرگ زندگی بهتر نیست،اونجا نتیجه ی اعمال ماست،اگر این دنیا خشمگین باشیم یا عصبانی اونجا خشم به چهره ی وحشتناک بَدل می‌شود و عذاب می‌بینیم این کوچکترین عمل زشت و روزمرگی ماست گویی خشم و عصبانیت با آدمی آمیخته،دیگه گناهان دیگر بماند 

خدایا به امید تو

همسرم مثل پورصمدی درامد داشته باشه

پسرم تو کنکور رتبه عالی اورده باشه وشجاعت وسلامت باشه

دخترم تو مدرسه شاگرد اول باشه وزبان انگليسي فول باشه

یک خونه تو روستامون داشته باشیم وتو حیاطش باغ

خونه مونو چند طبقه بسازیم

من چند تا عمل زیبایی انجام دادم وزیباتر شدم وصورتم عالی شده

برادرام ازدواج کردن،خواهرم ازدواج کرده وزندگی خوبی داره

پدر ومادرم سالمن خوشحال 

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

سلام به خودم توی ده سال آینده 

با پارتنرم ازدواج کردم 

شغل مورد علاقه م هم دارم 

یه دختر دو ساله دارم 

حامله م هستم ماه های آخر 😂😂

دیگه دقیق تر از این نمیشد 😂😎

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

خونه دار بشم تا چند سال دیگه و یه بچه دیگه هم داشته باشم

ای خدا یعنی میشه

پسرم رشته خوب قبول بشه

بازم نشد.باور کن آنقدر ها هم سخت نیست فهمیدن اینکه بعضی ها می آیندکه نمانندنباشندنبینندو تــو اگر تمامی دنیا را هم حتی به پایشان بریزی آنها تمامی بهانه های دنیا را جمع می کنندتا از بین آنها بهانه ای پیدا کنند که بروند دور شوند.که نمانند اصلا پس به دلت بسپار وقتی از خستگی های روزگار پناه بردی به هر کسی لااقل خوب فکر کن ببین از سر علاقه آمده، یا از سر … !تا دنیایت پر نشود از دوست داشتن هایِ پر بغض که دمار از روزگارت درآورد !

از شر مرد خیانت کار راحت شده باشم دخترم تو آرامش کامل یه خانم شاغل موفق باشه منم اون موقع برم با یه مردی که لیاقتم رو داره ازدواج کنم 

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران