2777
2789
عنوان

بزرگترین آرزوتون برای ده سال اینده چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 4970 بازدید | 270 پست
خندیدی که عهبله با ابن تفاوت که شما کوچیک بودین من دیگه چهل سالمه دارم تازه دیپلم میگیرم

به نظر من هر وقت تو زندگیتون موفق شدین خیلی خوبه و برد کردید چون علم و موفقیت سن و سال نمی شناسه شما هم که هنوز جوون هستید کلی راه دارید

می رود عمر چه در بند جهانید شما؟🥲💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیشرفت در رشته ای که مد نظرمهازدواج با فرد مورد نظرمبچه دار شدنمینویسم بمونه ولی مطمئنم صد در صد نمی ...

انشاءالله بهش می رسی ولی اگه نرسیدی هم عیب نداره اینقدر تلاش کن و سعی کن از مسیر زندگیت لذت ببری که ده سال دیگه بگی من تلاشم رو کردم بلاخره و از خودم راضیم 

این رو من هم برای تو میگم هم برای خودم تا یادم نره واسه چی دنیا اومدم🩵😊

به نظر من هر وقت تو زندگیتون موفق شدین خیلی خوبه و برد کردید چون علم و موفقیت سن و سال نمی شناسه شما ...

خودم همین عقیده رو دارم عزیزم اما این طرز فکر شنا کردن برخلاف جریان زندگی هست و سخت اما خب من دوستش دارم

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  

خواهرم آدم نمیتونه از یه ساعت بعد از خودش اینقدر مطمئن حرفه بزنه چه برسه ب ۱۰ سال بعد ، مرگ از رگ گردن ب ما نزدیکتر است،کسی از فردای خودش خبر نداره امیدوارم همه سالم و تندرست باشند اما مرگ را راه گریزی نیست...چقدر این جمله غم انگیزه

پسرم یه دانشگاه عالی مشغول تحصیل شده

برای منم دعا کنید و منم تلاشم رو کنم تا سال دیگه بتونم یه دانشگاه خوب و رشته مورد علاقم رو قبول شم

خواهرم آدم نمیتونه از یه ساعت بعد از خودش اینقدر مطمئن حرفه بزنه چه برسه ب ۱۰ سال بعد ، مرگ از رگ گر ...

چ جمله غم انگیزی ممکنه خیلی از ماها تا ۱۰ سال دیگ نباشیم 😭

چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤ دختر جنوبیم🥰 عشقم امام رضا❤😘

خواهرم آدم نمیتونه از یه ساعت بعد از خودش اینقدر مطمئن حرفه بزنه چه برسه ب ۱۰ سال بعد ، مرگ از رگ گر ...

درسته هممون می میریم ولی اگه فقط منتظر مرگ باشیم ممکنه تا ۱٠٠ سالگیم زنده بمونیم پس اگه زمان مون کوتاه بهتره ازش لذت ببریم به نظر من مرگ یه فرصت برای زندگی بهتر هست...