2777
2789
عنوان

بزرگترین آرزوتون برای ده سال اینده چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 4971 بازدید | 270 پست

خانم دکتر شده باشم در کنار همسرم و فرزندانم در خوشبختی کامل باشیم عزیزانم تنشون سلامت باشن

نخندین خب دیگه منم دوست دارم دکتر بشم

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
جدی ده سال دیگه صدام میکنی و بیام این تاپیک رو ببینم وااایی تصور اون لحظه برام قفله🥺🥺✨✨

قطعا میام و اولین نفر به تو باب اسفنجی مهربون سر می زنم😊🩷😍

می رود عمر چه در بند جهانید شما؟🥲💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانم دکتر شده باشم در کنار همسرم و فرزندانم در خوشبختی کامل باشیم عزیزانم تنشون سلامت باشننخندین خب ...

عیب نداره ارزو خب منم کوچیک تر که بودم دلم میخواست دکتر شم😂🧡

۱۰ سال از زمانی که امام زمان ظهور کرده گذشته باشه وهمه این جمع غرق نعمت و شادی وسلامتی باشن الهی آمی ...

انشاءالله همه اون موقع دلاشون شاد و پر از عشق به خدا و امام زمان باشه❤❤🥰

عیب نداره ارزو خب منم کوچیک تر که بودم دلم میخواست دکتر شم😂🧡

خندیدی که عه

بله با ابن تفاوت که شما کوچیک بودین من دیگه چهل سالمه دارم تازه دیپلم میگیرم

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
قهرمان المپیک باشم یا یه پزشک خوببه راحتی زبان فارسی بتونم فرانسوی و کره ای و اسپانیایی صحبت کنم

امیدوارم منم روسی و انگلیسی یاد گرفته باشم تا اون موقع😍🩵✨

عزیزم میتونم بپرسم چحوری داری میخونی؟فیلم آموزشی میبینی؟مشاور داری؟

هیچی ولی امسال تابستون مشاور میگیرم

من کتابایی مثل خیلی سبزو مبتکران اینا تک پایه گرفتم تخصصیارو  از دهم شروع کردم تا الان که دوازدهمو دارم تموم می کنم

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند

شما اینقدر با ارزش هستی که با مدرک سنجیده نمیشی ولی انشاءالله به ارزوت برسی

ممنون عزیزم بابت حرف قشنگت❤️

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم