2777
2789
عنوان

بزرگترین آرزوتون برای ده سال اینده چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 4970 بازدید | 270 پست

دلم میخواد قرضامون تموم شده باشه و همسرم بتونه ماشین  و خونه بخره خیلی خستم خدا کنه بخیر تموم بشه و اینکه بچه هام عاقبت بخیر بشن و خودشون رو تو  شغلی مناسب با استعدادخودشون و درآمد خوب پیدا کنن و خوشبخت باشن و من هم کنار همسرم از زندگی لذت ببرم 😍

فقط بچه 

ده ساله منتظرم امیدوارم تاده سال دیگه هم به دنیااومده باشه هم بزرگ شده باشه 

دیگه باحسرت بچه کسیو نگاه نکنم

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رستوران سنتی خودم رو داشته باشم با یه دختر کوچولو که از پرورشگاه به سرپرستی گرفتم همیشه توی ذهنم یه ...

خوش به حالت که نامزدتم این کاره خیرو بزرگو باتوسهیمه وقبول میکنه 

ماکه بچه دارنمیشیم شوهرم اصلاهمچین چیزیو قبول نمیکنه

گاهی وقت ها باید خلاف جریان زندگی حرکت کنیم این طبیعت انسان هست که تک بعدی نیست و توانایی تحمل همه س ...

آره این رو دوست دارم بهم میگه زنده ام 

سختی خوبه به آدم یا دآوری میکنه زنده ایم

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
خوش به حالت که نامزدتم این کاره خیرو بزرگو باتوسهیمه وقبول میکنه ماکه بچه دارنمیشیم شوهرم اصلاهمچین ...

امیدارم راضی بشن بهترین کار همینه

نامزدم از وقتی متوجه شده که دوران بارداری خیلی سخته و اینا میگه اصلا،البته تا قبل از اینم میگفت بچه مسئولیت داره احتمالا بچه ازت نخوام و اینکه اذیت میشی بعدش کم کم راضیش کردم یهو اینو گفت که به جاش میتونیم یه بچه دیگه رو خوشحال کنیم

🤧

خب من چندوقت پیش از دانشگاه انصراف دادم 

اول از همه آرزوم اینه که تو رشته ای که بخاطر دوس داشتنش از دانشگاه انصراف دادم قبول شده باشم و توی همون رشته هم موفق شده باشم 

و خب از هر لحاظی مستقل شده باشم 

۱۰سال دیگه اینموقعا اگه هنوز زنده مونده باشم ۳۱ سالم میشه و تو اون سن امکان به سرپرستی گرفتن بچه هست پس اگه مطمئن باشم از لحاظ روانی و مالی میتونم بچه داشته باشم و ساپورتش کنم بچه به سرپرستی میگیرم اسمشم میزارم "رازک"

امیدارم راضی بشن بهترین کار همینهنامزدم از وقتی متوجه شده که دوران بارداری خیلی سخته و اینا میگه اصل ...

حدس میزنم نامزدت آدمه روشنفکر ومهربونیه امیدوارم تا ابد کناره هم خوشبخت وخوشحال باشین

شوهره من بشدت آدمه دل رحمیه ولی ازین نظر فکرش قدیمی وبسته است منم اوایل برام قبولش سخت بود ولی نظرم عوض شد امیدوارم شوهرمم نظرش عوض شه 

عزیزم تو دل بزرگی داری برام دعاکن🙏🌹💗❤️