2777
2789

خب ببین معمولا میدنت دست دانشجو ها امکان خطای کارشون با ی دندون پزشک کار بلد قابل مقایسه نیست آدم یکم پول بیشتر بده اما دو تا پول بخاطر ی اشتباه نده دقیقا این بلا سر یکی از دوستام اومد رفت پیش ی دندون پزشکی که آرزون کار میکرد اون قسمت سوزن مانند دستگاهش که دندون رو خراش میده می‌شکنه تو لثه دوستم رفت ی هزینه ام برا جراحی دندونش داد 

ما کوچیکا خدامون بزرگه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رفتم دو حالت داره صبح و بعدظهر صبح دانشجوها هستن و بعدظهر انترن ها که یه خورده از دانشجوها بهترن ولی انقدر فرقی نداره نهایت 2 ملیون مثلا دندون شماره 7 به ازای هر کانال عصب کشی اگه مطب ازت بگیره 2 ملیون اونا ازت میگیرن 1 ملیون ولی ریسک زیادی داره 

خب ببین معمولا میدنت دست دانشجو ها امکان خطای کارشون با ی دندون پزشک کار بلد قابل مقایسه نیست آدم یک ...

هزینه درمان دیگه دارم نمیتونم پول بیشتر بدم یا باید برم بکشم که دلم نمیاد یا باید ریسک قبول کنم برم اونجا

من رفتم دو حالت داره صبح و بعدظهر صبح دانشجوها هستن و بعدظهر انترن ها که یه خورده از دانشجوها بهترن ...

مجبورم ریسک کنم چه کنم میگم هزینه درمان دیگه دارم از یه طرف دلم نمیاد بکشم شما از کدوم استانی چطوری وقت گرفتی

یکی از دوستام یه روز داشت گریه میکرد دانشجو دندون بود. گفت اشتباهی عصب بیمارو دست زدم خراب کردم دقیق ...

انشالله برای من اینجوری نمیشه فکرنکنید هر دکتری هم دکتره اون موقع هزینه های درمان دیگه نداشتم دستم باز بود خلاصه بهترین دتندان پزشک شهرمون رفتم تر زد به دندونم

مجبورم ریسک کنم چه کنم میگم هزینه درمان دیگه دارم از یه طرف دلم نمیاد بکشم شما از کدوم استانی چطوری ...

مشهد سایت دانشگاه فردوسی یا شماره
من رفتم شیفت صبح که دانشجو بودن بهتر از بعد ظهر بود یه دندون من خراب کردن  
البته من الان بیمه تکمیلی هستم و هفته پیش کل دندون هام درست کردن 3 شماره 7 و 6 ترمیم بود و 5 عصب کشی 9 ملیون درامد که 2700 خودم دادم فرانشیز بقیه بیمه داد

مشهد سایت دانشگاه فردوسی یا شمارهمن رفتم شیفت صبح که دانشجو بودن بهتر از بعد ظهر بود یه دندون من خرا ...

پس نمیرم دانشگاه برم بکشم بهتره مرسی ممکن بدتر اذیت شم چون دارو میخورم بعدا پول دستم بیاد میرم دندون میزارم

پس نمیرم دانشگاه برم بکشم بهتره مرسی ممکن بدتر اذیت شم چون دارو میخورم بعدا پول دستم بیاد میرم دندون ...

اگه منظورت ایمپلنت هست که به نظرم تجدید نظر کن نگاه من با دکترم صحبت کردم برای دندون اخر شماره 7 گفت نزدیک عصب و اینها احتمال اندو(همون عصب کشی) هست منم گفتم اگه عصب کشی هست که ایمپلنت کن بعد متوجه شدم که ایمپلنت به تراکم استخوان  و اینکه امکان پس زدن وجود داره هست
انقدر راحت نیست اگه رسیده به عصب که برو شیفت صبح برات عصب کشی کنن بعدا ببر یه دکتر خوب که بخواد تمیز برات در بیاره