2777
2789

یعنی چی بعضیا اینجا اینقدر دورغای مسخره ای میگن...

حداقل تاپیکای قبلیتونو نگاه کنید و بیایید دروغ بگید که ضایع نشید

مرض دارید دروغ میگید میخوایید کلاس بزارید یا چی...

اصلا کسی اینجا شما رو نمیشناسه کلاسم بخواین بذارید ب چه درد میخوره؟چ دردی ازتون دوا میشه وقتی کسی نمیشناسه شما رو

بعضیام ی موضوعاتی رو دروغ میگن ک نمی‌فهمم فازش از این دروغ چیه

یه تاپیک میزنه شوهردارم و فلان ...

تاپیک قبل مبینی مجرده کلا

عجب....

خودتون ضایع میشد حداقل یه دروغ بگید ک ارزش داشته باشه

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍

اخرشم میگن کاربری دست دونفره😅

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون که نوشت شوهرم مشروب خورده؟بعد تاپیک قبلیش چطور شوهر میشه پیدا کرد

آره  مثلا این یکیش بود

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍

افرین میگم بهشون من

عجب حوصله و صبری دارن

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

همون که نوشت شوهرم مشروب خورده؟بعد تاپیک قبلیش چطور شوهر میشه پیدا کرد

بعضی ها اینجوری مینویسن تا سوخته نشن

یا مثلا میگن شهرمون تا ببینن اگه با مرد شرابخوور ازدواج کنن زندگیشون چطوری میشه

بعضی ها هم که هیچی

آقا تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین

کمبود عقده تلاش برای دیده شدت اونم تو جایی که کسی کسی رو نمیشناسه صرفا یه کاربریه

بیکاری و مریض روانی بودن

تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری