2777
2789
عنوان

وای وای دارم دیوونه میشم از دسته

82 بازدید | 15 پست

مادرشوهرم  اومده خونم چندروزه نمیزاره غذا بخورم تا غذا رو میکشم میگ  صبر کنیم شوهرت بیاد منم اگ دیر غذا بخورم معدم درد میگیره 

امروز حتی بطور نامحسوس ظرف غذا رو از جلو دستم هی ور میداشت ک نخورم 

و گفت برای پسرم غذا نگه دار منم گفتم همشو نمیتونیم بخوریم میمونه 

بعدم همش ایراد میکیره مثلا تا شوهرم اومد گفت غذات سرده گرمش کن منم گفتم  ن گرمه بعد گفت ماسیده گفتم ن من روغن نباتی نمیزنم بماسع خیلی تو مخمه اشکمو درآوورده 

حالاجلو اون نخور بقول یک خانمه میگفت تاشوهرتون نیومده خودتون روسیرکنین دولقمه نگهدارین باشوهره بخورین وبگین عزیزم تاحالاگشنه موندم بخاطرتو هم روابطتون عالی میشه هم خوشحاله خانمش کم خوراکه😂😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالاجلو اون نخور بقول یک خانمه میگفت تاشوهرتون نیومده خودتون روسیرکنین دولقمه نگهدارین باشوهره بخوری ...

من مهمون دارم تنها نیستم ک دروغ بگم بعدشم شوهرم میدونه معدم مشکل دارع اتفاقا اگ نخورم ناراحت میشه 

من مادرسوهرم دوره ازم باور نمیکردم بعضیا میگفتن مادر شوهر بده اما الان درک میکنم

واقعا من ادم مهربونیم و دلسوزم و اگ کسی کاری نداشته باسه کاریش ندارم و واقعا منطقی میگم بنظرم مادرشوهر دلسوز نمیشع