2777
2789

امروز ذهنم خیلی درگیر شدش بیست و سه سال سنمه ولی دریغ از یه دوست پسر و یا رفیق پسر و ختی تو دانشگاه هم اصلا با پسرا خوب نیستم کلا با هیچ مردی سازگار نیستم و تهش با سه جهار نفر دو روز یا ته تهش یک هفته چت میکردم و سریع دعوا میکردم و دیگه ادامه نمیدادم اخه چرا ابم با هیچ مردی تو یه جوب نمیره یعنی ؟حتی اون پسری که براش میمیرم هم وقتی چراغ سبز نشون داد با گوه اخلاقی هام و رفتارای عجیب غریبم پروندم فکرشو کنید یک ساللل  دانشگاه دنبالش دوییدم اینهمه گریه زاری حال بدی داشتم همینکه پسره اومد یه قدم سمتم برداره من سریع در رفتم و حالا که بهم اعتنا نمیکنه هر روز و هر شب گریه زاری میکنم براش و روزی هزار بار میمیرم و زنده میشم 

حالم بد خرابه حتی با بابام هم که خیلی مرد خوب و اروم و درست حسابی هست هم هر روز دعوا دارم و جیغ جیغ میکنم دلم میخواست با مرد مورد علاقم همه اولین ها رو داشته باشم ولی اونم با عن بازیم پروندم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا ازدواج نکردی خیلی خوبه ک اینا برات پیش نیومده مطمئن باش یکی ک واقن ب دلت بشینه پیدا میشه و اوکی میشی باهاش زیاد سخت نگیر ، ولی این اخلاقت الآنم خیلی خوبه از مرد جماعت چیزی برات در نمیاد جز سو استفاده 

گارد رو باید درست کنیاما زودتر ۲۳سالگی واقعا زوده برای ازتباط

کاملا موافقم ولی اینه حتی مکان عمومی هم همش با مرد ها دهن به دهن میشم و بحث راه میندازم و خیلی جاها مرد ها میان سمتم تا بزننم هم عادی نیست کلا اینطوریه که زورم به مردا میرسه ولی به زن جماعت نه