2777
2789
عنوان

مادرشوهرم قراره بیاد خونه ما

1118 بازدید | 15 پست

بچه ها من و شوهرم تهران زندگی میکنیم مادرشوهرم شهرستان و این خونه ‌ایی که ما توش هستیم در اصل مال مادرشوهرمه و اصلا اون تجهیزش کرده از خیلی وقت پیش که میان تهران جایی رو داشته باشن. بعدشم که شوهرم دانشگاه تهران قبول میشه و میشه خونه شوهرم.  پدرشوهرم سرطان دارن و تهران بستری هستن و این مدت ما هواش رو داشتیم حالا ما تیر و مرداد شوهرم حالت ماموریت داره و باید بره یه استان دیگه من میخواستم باهاش برم که مادرشوهرم گفت میرین من باید کامل بیام تهران و دو ماه تنها تو خونه ما خواهد بود با اینکه خونه خودشه ولی من اصلا دوست ندارم تنها تو این خونه باشه حس مالکیتم رو به خونه از دست میدم. میتونمم نرم با شوهرم ولی دو ماه خیلیه خود شوهرم و مادرشوهرم اصرار دارن برم

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه و وسایلش مال اونه عزیزم حس مالکیت چی؟؟؟ مالکیت مال ایشونه منطقی باش

وسائلش رو من ازدواج کردم عوض کردم اکثرا

منظورم کلی بود وقتی شوهرم دانشجو بوده تجهیزش کرده

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

لوازم و اثاث هم مال مادر شوهرته ؟ خب شما دقیقا حس مالکیت به چی داری ؟

نه من ازدواج کردم اکثرا رو عوض کردم مثلا در حد ظرفشویی و لباسشویی فقط مال ادنه

چرا برای خودتون خونه تهیه نمیکنید ؟با همسرت که حتما برو

پیش خرید کردیم خونه ولی کوچیکه و اماده نیست

خونه خریدن تو تهران خیلی سخته

بنظرم با شوهرت بری خوبه البته اگه خودت دوستداری 

بعد مادرشوهرت مگه قرار نبود خونه بگیره اگه اونا خونه نمیگیرن وقتی برگشتید شما برید یه خونه دیگه بگیرید🫠حق داری حس مالکیت نداشته باشی

بنظرم با شوهرت بری خوبه البته اگه خودت دوستداری بعد مادرشوهرت مگه قرار نبود خونه بگیره اگه اونا خونه ...

نه دیگه اولش اومده بود فکر میکرد پیش پدرشوهرم میمونه دید نمیتونه بمونه دیگه نگرفت

بنظرم با شوهرت بری خوبه البته اگه خودت دوستداری بعد مادرشوهرت مگه قرار نبود خونه بگیره اگه اونا خونه ...

اخه میدونی به چی فکر میکنم

هم خودم دارم درس میخونم هم شوهرم برای بورد باید بخونه

جابه‌جایی سخته بعدش کلا یک سال مونده بعدش باید بره طرح شوهرم مگر اینکه رتبه بشه

اخه میدونی به چی فکر میکنمهم خودم دارم درس میخونم هم شوهرم برای بورد باید بخونهجابه‌جایی سخته بعدش ک ...

خب اگه توی این خونتون راحتید منطقیه که این یک سالم بمونی.

دیگه احتمالا شما هم برید یک سال دیگه باز خونه میمونه برای خودتون و مادرشوهرتون اینا هم بیان تهران اونجا میمونن برای بعدتون بفکر باشید یه خونه خوب پیش خرید کنید