2777
2789

سلام خانومها من از اسفند تا حالا درد پهلوی شدید میشم جوری. که با هیچ مسکنی آروم. نمیشه اولش دردم با فعالیت زیاد و باشگاه که میرفتم شروع شد و ربطش دادن به مشکلات زنان چون سابقه آندومتریوز داشتم البته تازه عمل شده بودم با دکتر آصف جاه، بعد دیگه باشگاه نرفتم و دکتر زنان بهم قرص جلوگیری داد چهارماهه دارم میخورم ولی دردم خوب نمیشه دکتر زنان هم گفت دردت علتش مال کلیه ت هست برو سونو کلیه رفتم گفت کلیه ت مختصر ورم داره،ولی سنگ ندید وفت شاید تو حالب گیر کرده باشه، رفتم آزمایش ادرار چیزی نبود، دردم ماهی یبار شروع میشه بعد یه هفته ادامه داره شدید، معمولاً هم پریودی دردش شروع میشه امروز باز درد شدید گرفت رفتم آزمایش التهاب تو خونه م بود و توی آزمایش ادرار هم کمی باکتری و موکوس، و خون که میگم شاید چون تو پریودی بودم خون نشون داده، بالاخره که تاحالا دکترها دردم نفهمیدن منم خیلی خسته شدم از این درد😭از زندگی و فعالیت عادی بازموندم خواهشا خواهرانه اگه تجربه ای دارید راهنماییم کنید خدا خیرتون بده🙏🙏

آقایون توی تاپیک من نیان وگرنه گزارش میشن 

سلام منم مشکل شمارو دارم

اما مسکن بیش از حدددد و سرخود نخور کلیه رو داغون میکنه

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تقریبا یه همچین دردی دارم بعد کلیدکتر رفتن متوجه شدم سندروم روده تحریک پذیره حالا شما هم راجع بهش مطالعه کن 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
سلام منم مشکل شمارو دارماما مسکن بیش از حدددد و سرخود نخور کلیه رو داغون میکنه

جدی؟ علتش نفهمیدید چیه؟تا جایی که بشه نمیخورم ولی امروز صبح از درد رو زمین بند نبودم ناچار شدم برم اورژانس اونجا بهم دگزامتازون،هیوسین استامینوفن، باکلوفن اینا زدن چند ساعت فقط دردش آروم بود باز شروع شد

کیسه آب گرم میذارم با روغن چرب میکنم دوا گرمی میخورم هیچی اثر نمیکنه 

من تقریبا یه همچین دردی دارم بعد کلیدکتر رفتن متوجه شدم سندروم روده تحریک پذیره حالا شما هم راجع بهش ...

جدی علایم شما چی بود؟ من دردش قشنگ میزنه به پهلوی راستم، بعد با تحرک دردش بدتر میشه شمام اینجوری بود؟

جدی علایم شما چی بود؟ من دردش قشنگ میزنه به پهلوی راستم، بعد با تحرک دردش بدتر میشه شمام اینجوری بود ...

من دقیقا پهلو راستم یهو تیر میکشه طوری که نفسم در نمیاد متوجه شدم که روده تحریک پذیره و با استرس و اضطراب تشدید میشه ولی رژیم و اینارو رعایت کردم استرسم کنترل کردم خیلی بهتر شدم 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
دکتر دیگه برو کم کاری کلیه برگشت ادرار ورم سنگ و شن عفونت همه چیز باعثش میشه

اگه سنگ باشه یه بار درد شدید نمیگیره بعد دفع بشه؟من مثلا ماهی یبار میگیره یه هفته هم طول میکشه بعد خوب میشه دوباره ماه بعد

جدی علایم شما چی بود؟ من دردش قشنگ میزنه به پهلوی راستم، بعد با تحرک دردش بدتر میشه شمام اینجوری بود ...

سیتی اسکن از کلیه بگیر و اینکه مطمعن شو کیسه صفراپر نشده باشه 

لایک نکنید .توروخدا 
من دقیقا پهلو راستم یهو تیر میکشه طوری که نفسم در نمیاد متوجه شدم که روده تحریک پذیره و با استرس و ا ...

مثلا دردش یهو میگیره ول میده؟من مثلا یک هفته مداوم درد داره،بعد با مسکن هم آروم نمیشه 

علایم گوارشی هم داشتید

مثلا دردش یهو میگیره ول میده؟من مثلا یک هفته مداوم درد داره،بعد با مسکن هم آروم نمیشه علایم گوارشی ه ...

اره دقیقا این ویدیو برنامه طبیب که راجع به سندروم روده تحریک پذیره رو ببین تو یوتیوب گذاشتن قشنگ متوجه میشی داری یا نه