2777
2789
عنوان

ماجرای دعوای امشب من و شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 785 بازدید | 16 پست
مچ دستم کبوده و ورم داره ،بنظرت طول درمان میدن؟ جمعه پزشکی قانونی بازه؟

بازبودنوخبرندارم امااره اونجابگوزده توسروگردنم درددارم ضربات به شکمتم بگوطلاقم نگیری بازممکنه بترسه کمتراذیتت کنه 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

عزیزم تنها راه رفتار با هر مدل شوهری ایجاد صمیمیت هست تا وقتی تلاش نکنی که با رفتارهای کوچیک کوچیک صمیمیت ایجاد کنی کوچکترین حرفی بهش بر میخوره شما می تونستی به جای عصبانی شدن سر سفره و مسخره کردن دهن پر شوهرتون با یه نگاه مهربون بهش بگین عزیزم چرا اینقدر خودتو اذیت میکنی سلامیت مهمتره یه کم به فکر سلامتی خودت باش حالا چیزیه که شده تو به بزرگواری خودت ببخشش خب پیش میاد ...با گفتن این حرفها طرف رو در مقابل عمل انجام شده قرار میدی ...

می تونستی بهش بگی عزیزم میدونی که من چقدر دوستت دارم الان مهم اینه که داریم در کنار هم شام میخوریم حیفه اوقاتمونو زه خاطر این جور چیزها که اصلا ارزششو نداره تلخ کنیم ...بعد بهش بگی حالا یه کم بخند بخند دیگه خنده بیشتر بهت میاد وقتی میخندی بیشتر به دلم می شینی 

منظورم اینه که طرفو شرمنده کن بذار از خوبی تو از ادب تو از نزاکت و محبت تو شرمنده بشه

و نکته دیگه اینکه الان نمیدونم واقعا چیکار کردین بعد دعواتون اما هرکاری هم کردین بهش بگو من اصلا ازت انتظار نداشتم باهام اینجور رفتار کنی خیلی دلمو شکستی خیلی غصه میخورم 

باور کنید کلمات بار دارن زن باید مهارت زبانیشو خیلی قوی کنه

حالا ان شاالله که مشکلتون حل شده اما از این به بعد توصیه ها و تجربه های بنده رو بکار بگیر ضرر نمیکنی

یا علی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.