2777
2789

جز بدبختی براشون هیچی ندارم مگه چی ارم خواستن جز درس خوندن اما من عرضه ندارم دیپلم بگیرم 

عرضه هیچ کاریو ندارم نه قدی نه قیافه‌ای هیچی هیچی دلم میخواد ی روز مثل دخترای دیگه باشم شده ۱ درصد خودمو دوست داشته باشم 

افسردگی شدید دارم خیلییی شدید دیگه در مونده‌م نمیدونم چیکار کنم 

دلم برای مامان بابام میسوزه مطمئنم اگه میدونستن من این شکلی میشم هیچ وقت بچه دار نمیشدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط مشاور روانشناسی افسردگی گرفتین

رفتم پیش روانشناس گفت افسردگی شدید داری باید در کنار من روان درمانی هم بری ولی ول کردم حتی حوصله نداشتم حتی گفت بابد قرص مصرف کنی مگه من چند سالمه اخه

رفتم پیش روانشناس گفت افسردگی شدید داری باید در کنار من روان درمانی هم بری ولی ول کردم حتی حوصله ندا ...

چطور افسردگی رو تشخیص میدن

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم   

اسونه حداقل تقلب کن باشگاه برو روحیه ات عوض میشه

تقلب ک نمیشه امروز ی امتحان دادم فک کنم قبول بشم 

باشگاه رفتم انقدر اعتماد به نفسم پایینه و خجالتی هستم ار اونجام اومدم بیرون

تقلب ک نمیشه امروز ی امتحان دادم فک کنم قبول بشم باشگاه رفتم انقدر اعتماد به نفسم پایینه و خجالتی هس ...

اتفاقا اول فهمیدم اعتماد به نفست کمه ی مهارتی یاد بگیری اعتماد به نفست میره بالا 

گرچه آب رفته باز آید به رود ماهی بیچاره اما  مرده بود🌊
اتفاقا اول فهمیدم اعتماد به نفست کمه ی مهارتی یاد بگیری اعتماد به نفست میره بالا

بلدم خبر مرگم گرافیستم برای بابام کار میکنم ولی به زور با تنبلی ب خدا بمیرم بهتره

رفتم پیش روانشناس گفت افسردگی شدید داری باید در کنار من روان درمانی هم بری ولی ول کردم حتی حوصله ندا ...

من خودمم قرص میخورم میخوام تا یه مدت بخورم بعضی وقتا نخوردنش عوارضش بدتره بیشتر داغون میشی! 

من خودمم قرص میخورم میخوام تا یه مدت بخورم بعضی وقتا نخوردنش عوارضش بدتره بیشتر داغون میشی!

اره میدونم وضعم هر روز بدتر میشه تظاهر میکنم خوبم مامانم فک میکنه عوض شدم

بلدم خبر مرگم گرافیستم برای بابام کار میکنم ولی به زور با تنبلی ب خدا بمیرم بهتره

چرا روند درمانتو پیگیری نمیکنی منم اعتماد به نفسم کمه ولی نه اندازه شما

گرچه آب رفته باز آید به رود ماهی بیچاره اما  مرده بود🌊