2777
2789

از اینایی که خیلی گرمن تا میبیننت میگن 

وای دورت بگردم عشقم

چقدر ذوقتو داشتم 

مردم برات زیبای من 

،اخه من برای خوشگلیات نمیرم⁉️😍

دختررممم😍😍

دارم ذوب میشم از نگاهتتت

چقدر جذابی چقدر خوبی چقدر دلبرررری

اینا حرفای دوتا دختر و دوست معمولی و نه خیلی صمیمی به هم ،نه رابطه عاشقانه 

اگر اینجوری هستین بگید ،نیستید بگید چی جواب میدین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفیقام اینطورین

من اصلا اینطوری نیستم فوقش قشنگم و عزیزم و گلم خجالت میکشم انگار بخوام اینطوری بگم😁

جواب خاصی ندارم چون دوستام میدونن اینطوری نیستم عادت کردن

بعضی از چالش‌ها و مسیرهای زندگی رو باید به تنهایی طی کرد. در این مواقع، تکیه‌گاه اصلی فرد، خودش و ایمانش به خداست. این امر می‌تونه به رشد فردی و استقلال منجر بشه و نشون می‌ده که گاهی برای رسیدن به موفقیت، نیاز داریم که از دیگران فاصله بگیریم و به درون خودمون رجوع کنیم🌱🤍✨

[QUOTE=383765690]رفیقام اینطورین من اصلا اینطوری نیستم فوقش قشنگم و عزیزم و گلم خجالت میکشم انگار بخوام اینطوری بگم ...[/QUOTE

من باز تو چت میتونم بگم ولی تو واقعیت بیشتر از قربونتون و ممنون و لطف دارین و چشماتون قشنگ میبینه و اینا نمیتونم بگم😂 حالا اگر به اون بخش خجالته هم غلبه کنم ،ولی باز میگم اولا چرا باید دروغ بگم بعدم رفتاری که از روی اجبار باشه خیلی زود تابلو میشه و تازه اصلا به شخصیت من نمیاد انقدر قربون صدقه رفتن😂

اگر این حرف‌ها لفاظی باشه؛ این فرد متملق‌ه...آدمی که اهل صداقت هرگز مدعی محبتی که واقعیت نداره، نمی‌ ...

دقیقا 

یه سری جملات حفظی شده فقط گفته میشه که چیز بیشتر