2777
2789

هرنوع استرسی نتیجه پرولاکتینو خراب میکنه

محاله بی تاثیر باشه

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استرس نداشتم

همون بیخوابی به بدن تنش میده

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم
دو سه روز قبل دادم ساعت چهار خوابیدم هشت بیدار شدم دیروز جواب اومد اصلا تاثیر نداشت

اخیش، پرولاکتین دادی شما هم؟ هورمون های دیگه هم بود؟ بخدا داشتم دیونه میشدم من همه چیزو رعایت کردم فقط خوابم کافی نبود کلی فکرو خیال کردم😢😢

دو سه روز قبل دادم ساعت چهار خوابیدم هشت بیدار شدم دیروز جواب اومد اصلا تاثیر نداشت

حالا جایی که رفتم فکر کنم ازمایشگاهش خوب نبود گفتن ماه بعد جواب ازمایشاتت میاد، برا من هورمون های دیگه هم بود