2777
2789
عنوان

جواب مادرم رو چی بدم

230 بازدید | 10 پست

سلام، من با ی پسر فقیر ازدواج کردم و خانوادم مخالف بودن اما چون میدونستم میتونم گلیمم رو از آب بکشم بیرون و پسر خوبی بود ازدواج کردم، ما خونه و ماشین خریدیم...و هیچوقت آویزون پدرمادرم نشدیم... اما مادرم همیشه سطح خانوادگی شوهرم رو میزنه تو سرم و تحقیرم می کنه و هر مساله ای پیش میاد میگه ما شوهرت رو انتخاب نکردیم که... مثلا من با خواهرم بحثم شد وسط بحث، مادرم بهم گفت ما شوهرت رو انتخاب نکردیم که... یعنی ی جور القا میکنه که تو به خاطر شوهرت ناراحتی... درحالیکه من هیچوقت هیچ ناراحتی بزرگی از شوهرم نداشتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا میتونی ارتباطت رو کمتر کن این رفتار مادرت باعث میشه شوهرت از چشمت بیوفته رابطتون سرد بشه

هفته ای ی بار میرم پیششون... دلم تنگ میشه... مادر خوبی هم هستا فقط این نیش زدناش تموم نمیشه

مادر منم همینه 

چون راضی نبود 

من عقدم و خونه بابام 

فقط سعی میکنم زیاد باهاش هم‌صحبت نشم 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
من تمام تلاشم رو می کنم که حس افتخار نسبت به شوهرم داشته باشم و ابعاد خوبش رو ببینم اما مادرم با این ...

اگه باز گفت انتخاب ما نبوده فلان بگو من از انتخابم راضیم لطفا این حرفارو نزنین