2789
عنوان

پادرد وعفونت رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 1037 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااا سرطان چیه دختر چرا ب خودت انگ میچسبونیمیدونی ب هر چی فکر کنی سرت میاد؟ قانون جذبه اینعفونت قار ...

عزیزم میشه بگی چه نمکی استفاده کردی و چه مدت ممنون میشم توضیح بدی . منم زانو درد گرفتم به خاطر عفونت 

عزیزم میشه بگی چه نمکی استفاده کردی و چه مدت ممنون میشم توضیح بدی . منم زانو درد گرفتم به خاطر عفونت

سنگ نمک از عطاری بگیر سفیده تو گوگل هم سرچ کنی بالا میاد

گیرت هم نیومد مهم نیست از همین نمک خوراکی دو سه قاشق غذاخوری سرپُر تو یه بطری جانوشابه آب جوشیده سرد شده بریز و بعد دسشویی رفتن خودتو باهاش بشور نیاز ب آبکشی بعدش نیست

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
واااا سرطان چیه دختر چرا ب خودت انگ میچسبونیمیدونی ب هر چی فکر کنی سرت میاد؟ قانون جذبه اینعفونت قار ...

عزمزمه شما سنگ نمک رو چند روز استفاده کردی من عفونت زده به زانوی راستم خیلی درد میکنه

شما خوب شدی کامل ؟

عزمزمه شما سنگ نمک رو چند روز استفاده کردی من عفونت زده به زانوی راستم خیلی درد میکنه شما خوب شدی کا ...

من خوب شدم گلم ولی بعد بارداری برگشت

ولی اولا نه به اون شدت بعدشم من به محض خوب شدن قاعدگیم یه شب درمیون تا یه هفته یه سنگ نمک کوچیک میشکنم با دندون یا قندشکن اندازه یه عدس یا اندازه دوتا دونه ماش

و با انگشت موقع خواب میزنم میره داخل و تا صب شر شر آب میریزه و ترشح و خوبم مشکلی ندارم من این کارو هرماه انجام میدم چ عفونت بگیرم چ نگیرم چون نمیخوام دیگه مث قبل بشم

ولی با همون بار اول عالی میشی

علتش هم مصرف لبنیات و هندونه و چیزای مرطوبه و این رطوبت فقط با نمک از رحم دفع میشه

نگران نباش اتفاقی هم نمیفته من بعد استفاده هم بلافاصله با اولین اقدام باردار شدم

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست