2777
2789

۱۲ خرداد ۹ ماه تموم میشن...اون یکی اول سینه خیز می رفت الان چهار دست و پا گاهی اوقات هم انگار می خواد بلند بشه اما نمی تونه...این یکی دخترم فقط سینه خیز (رو شکم) میره ولی همون سعی برای بلند شدن رو داره...مگه نباید تو ۹ ماهگی چهار دست و پا بره؟؟

مادرشوهرم میگه این شاید از همون سینه خیز رفتن یه دفعه بلند بشه و دیگه چهار دست و پا نره،،ممکنه این جوری؟؟

تو را آرزو کرده بودم ولی تو از آرزوی منم زیباتری دخترم💗مامان دو تا دختر دوقلو💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله ما توی خانوادمون اینجوری اتفاق افتاده که بچه اصلا چهار دست و پا نمی‌رفت و راه رفت 

فقط 36 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکوره😉مسیرِ سخت، مقصدِ قشنگ!💪کنکور ریاضی، بزودی ۱۱ تیر ۱۴۰۵ منتظر باش!😎 میشه برای پدربزرگم فاتحه بخونی🙏🏻😥خدایا خودت کمک کن توی درسام موفق بشم و به آرزوهای خوبی که دارم برسم و بتونم برای خانوادم افتخار باشم و سربلندشون کنم🤲🏻🤲🏻 میشه حالا که لطف کردی امضامو خوندی❤❤برام صلوات بفرستی و دعام کنی🙏🏻🙏🏻

گلم برای هر بچه ای فرق می‌کنه .مادر همسرتون درست میگن.

شروع راه رفتن حتی غذا خوردن یا صحبت کردن هر بچه با دیگری فرق می‌کنه 

میتونی برای اطمینان بیشتر پزشک ببرید چکاب بشن

دختر بزرگ من هشت ماهگی افتاد رو شکم بدون چهار دست و پا رفتن یا اصلا سینه خیر یازده ماهگی راه رف 

ولی دختر کوچولوم چهار پنج ماهش نبود ک چهار دست و پا رفت ولی تا یک سال و یکی دوماهش راه نرف 

الان که دقت کردم ۹ ماهشون هم نشده اشتباه حساب کردم...۱۲ مهر ۱۴۰۳ به دنیا اومدن...یعنی ۱۲ خرداد ۸ ماهشون میشه اما یکیشون خیلی جلوتره...اولاش مقایسه نمی کردم اما الان ذهنم ناخداگاه هی سمت مقایسه شون میره.

بله ممکنه پسرای من چهار دست و پا نرفتن هیچکدوم بزرگه سینه خیز میرفت تو ده ماه راه رفت کوچیکه یه حالت عجیبی زانوهاش رو زمین نمیذاشت فکر کن پاهاش و دستاش زمین بودن زانوهاش نه  یه وضع خنده داری یه مدت کوتاه بعدم راه افتاد تو ۱۱ ماهگی

بچه من ۶تیرمیشه ۹ ماهش تا الان یه دوماهی هست روزمین قل میخوره ومیره ولی تازگیادوتا دستش رو میزاره زمین میخواد ۴دس و پا بره ولی هنوز بلد نیس

البته اینم بگم وزنش زیاده 

شاید دخترشماهم وزنش زیاد تر از خواهرشه و نمیتونه واینکه بچه مت دوتا دندون پایینش الان ۳ ماهه دراومده بچه های شما چی دندون دارن

بچه من ۹ ماه و ده روزش ک شد چاردست و پارفت

الان که دقت کردم و دوباره حساب کردم ۸ ماهگی رو دارن پر می کنن اما یکیشون خیلی جلوتره و نمی دونم چرا ناخداگاه مقایسه می کنم جدیداً.

سخت نگیربچه هاباهم فرق دارن ازالان مقایسه شون نکنخیلی تبریک میگم عزیزم شماتوارزوهای من زندگی میکنی

متاسفانه از الان ذهنم سمت مقایسه داره میره...نمی دونم چرا مقایسه می کنم...یکیشون خیلی جلوتره از نظر حرکت...انشالله به هر چی دوست داری برسی عزیزم.