2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا بعد یه اتفاقی یاد گرفتم حتی اگه مردم هم باید چیزی که شروع کردمو به سر انجام برسونم و خب همیشه ای ...

چقدر خوب منم دوست دارم اینکارو کنم بنظرت چطور می تونم؟❤

زندان واقعی،دیوار ندارد....درون توست و با افکارت ساخته می شود...

چقدر خوب منم دوست دارم اینکارو کنم بنظرت چطور می تونم؟❤

ببین خیلیی سخته واقعا

من قبلا اینطوری بودم که تا از چیزی ناراحت میشدم دیگه همه چیو ول میکردم

یه اتفاقی افتاد که مجبورم کرد با حال روحی داغون هم ادامه بدم و بعد اون دیگه عادی شد واسم

می‌دونی باید خودتو مجبور کنی

ببین خیلیی سخته واقعامن قبلا اینطوری بودم که تا از چیزی ناراحت میشدم دیگه همه چیو ول میکردمیه اتفاقی ...

ممنونم گلی اره دارم سعی کنم انشالله بتونم❤

موفق باشی🥰🌸

زندان واقعی،دیوار ندارد....درون توست و با افکارت ساخته می شود...

تنها چیزی ک بهم انگیزه میده

رشته ای ک تحصیل میکنم

خیلی دوستش دارم🩷🥹

از چیزهای کوچیک زندگی لذت ببرید، یه روز به عقب بر می‌گردید و میفهمید که اونها بزرگترین دارایی تون بودن.

کلا بعد یه اتفاقی یاد گرفتم حتی اگه مردم هم باید چیزی که شروع کردمو به سر انجام برسونم و خب همیشه ای ...

خوشبحالت ک این درس بزرگ رو از اون اتفاق بدست آوردی اون اتفاق نبوده محبت خدا بوده

🥹خیلی خوشحالم برات الهی ک موفق بشی و می‌دونم ک میشی چون عشق جریان داره تو رشتت

ای وای عزیزم🥹🥹🥹🩷

چقدر خوشحالم ک چنین آدمای با محبت و با شعوری هم هستش

ایشالا زندگیت مثل رشته من عشق باشه و صفا🌈❤️

از چیزهای کوچیک زندگی لذت ببرید، یه روز به عقب بر می‌گردید و میفهمید که اونها بزرگترین دارایی تون بودن.