2777
2789

اپیلاسیون

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مون عربي بگير باهاش اصلاح كن بعد روغن مورچه بزن من دوستم اينكارو كرد موهاش خيلي ضعيف و كمتر شده

خودمم دنبال موم عربيم حضوري بخرم تو تهران اگه جايي و كسي ميشناسه بگه به نظرتون كوچه مرري داره؟

شوهرت مخالفه میشه؟؟؟ این ریشه ها خیلی قوی انتو حتما مجردی

نه من مجرد نیستم

اما نمیگذارمم کسی برای بدنم نظر بده

ولی برای اون قسمتش نمیتونم به کسی نظر بدم.سعی کن راضیش کنی ببین جونت راحت میشه با لیزر اصلا هیچ راهی بهترش پیدا نمیکنی

یکم با شوهرت صحبت کن دلیل مخالفتشو ببین

منطقی ببین میتونی راضیش کنی. مشکلش چیه که مخالفت میکنه

شوهرم مخالفه و خیلی هزینه، حجم موهام زیادا حداقل ۱۰ جلسه

جلسه ای پونصد تومن کل بدن هست ، فقط پا بری کمتر هم هست ،لازم نیست کندلا بری گرونه ،همین تیتانیوم هم خوبه من که راحت شدم

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
دو ماه یکباره جلساتش هزینه‌شم حدود ۳۰۰-۴۰۰ برای دوماه یکبار اصلا به چشم نمیاداینجوری نگاهش کن

هرچی مو بیشتر و ریشه قوی تر تاثیر گذاری بیشترع، خب راضیش کن فقط پاهاتو برو دیگه،چرا راضی نیست ؟ خب اپیلاسیون هم هزینه داره دیگه 

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده