2777
2789
عنوان

بنظرتون بد جوابش رو دادم

48 بازدید | 8 پست

بچمو آوردم پارک بعد منتظر بودیم تا تاب سوارشه دو تا آقا بچه هاشون رو سوار کرده بودن گفتن ببر جای دیگه اینا پیاده نمیشن با خودم گفتم حتما تازه سوار شدن نیم ساعت منتظر موندم دیدم نه بابا با خیال راحت ادامه میدن آخرش عصبی شدم گفتم بچه منم پیاده نمیشه ولی من مدیریت میکنم نوبت و صبر رو بهش یاد دادم ، کلی بچه و خانم منتظر بودن گفتم پنج دقیقه بذار بقیه سوار شن شما تو نوبت وایسا دوباره سوارش کن، بخدا بچه منم دو سالشه مگه چقدر میتونه منتظر بمونه معصوم و مظلوم وایساده بود تا پیاده شن ولی اونا بیخیال، خیلی عصبی شدم ، اون بچه نمیفهمه باباش چی اونم نمیفهمه؟ 

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه خوب گفتی البته اگه ب غیر اونا تاب نبود

نه نبود عزیزم بود ولی محافظ نداشت مناسب سنش نبود 

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋
پرتشون میکردی پایین هار هارم‌میخندیدی

🤣🤣 کارد میزدی خون در نمیومد 

اینا همون والدینی هستن که بعدها میگن نمیدونیم بچه چرا اینطور رفتار میکنه ما همه تلاشمونو کردیم برای ...

بخدا اصلا هر چی فکر میکنم جور در نمیاد چطور میشه آدم بی اهمیت باشه نسبت به این چیزا

بخدا اصلا هر چی فکر میکنم جور در نمیاد چطور میشه آدم بی اهمیت باشه نسبت به این چیزا

جامعه پره از اینا،زندگی برای این دسته آدما سخت نیست ،برای کسی سخته که بخواد درست و انسانی رفتار کنه چون برچسب ساده بهت میخوره