2777
2789

خیلی آدم گریزم و ارتباط اجتماعیم خوب نیس

میخوام برم باشگاه صرفا بخاطر علاقم

و از چنتا چیز هم میترسم هم خجالت میکشم هم نمیدونم چجوری انجامش بدم

اول اینکه کجا برم برا ثبت نام یعنی توی باشگاه ب کی مراجعه کنم ثبت نام بشم!🥲چی بگم دقیقا 

دوم سنم ۲۵ میخوام رزمی کار کنم،خیلی از بچه ها با سن کمتر کمربند مشکی دارن این ضایع نیست برا من؟

لطفا راهنمایی کنید مخصوصا مورد اول رو

کنگ فو هم میخوام برم

برای سلامتیم دعا کنید لطفا💚🍃

رزمی برا سن شما بوکس و کیک بوکسینگ خوبه دیگ وشو اینا خوب نیست 

برو اونجا یکی پشت یه میز نشسته  سلام کن بگو میخام ثبت نام کنم توضیح میده بهت اگ کسی پشت میز نبود به یکی بود مسئول اینحا کیه 

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ خجالتی نداره تازه سنت بالا بشه زودتر زودتر کمربند میدن میای بالا

نحوع ثبت نام هم میگی بی زحمن؟

و اینکه تا کمربند مشکی چن سال طول میکشه!

برو بپرس ازشون ک من بخاطر سنم میتونم ثبت نام کنم واسه ورزش رزمی یا نمیشه 

فکر کنم سانس بندی هستن خب همه سن میرن ربطی نداره 

من ی ادمایی میبینم میذن باشگاه ک اوف نگم برات وبا چ اعتماد ب نفسی هم میرنو میان بابد ببینی😂😂 انقد داغون

اونجا میری ساعت ورزش مورد علاقه ت رو اکثرا رو تابلو زدن با قیمت و مربی.. اوکی بودی میری با قسمت پذیرش قحبت میکنی که با خپد مربی صحبت کنی بابت چند و جون ماجرا و خرید تجهیزات و بعدشم که اوکی بود میری ثبت نام میکنی و تمام 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

اره واقعا زشته بری رزمی خب خداییش ،حداقل اگه علاقه داری مربی خصوصی بگیر برا شروع 

اما برا رشته های دیگه تناسب اندام اینا مانعی نداری راحت باش ،همین که وارد شدی دفتر میری و سوال میپرسی و تمام

برو بپرس ازشون ک من بخاطر سنم میتونم ثبت نام کنم واسه ورزش رزمی یا نمیشه فکر کنم سانس بندی هستن خب ه ...

از کدوم بخش بپرسم خب؟

نحوع ثبت نام هم میگی بی زحمن؟و اینکه تا کمربند مشکی چن سال طول میکشه!

بزن تو نت کمربندهای کاراته مثلا یا هر ورزشی دیگه برات میاره هر‌ چی بالاتر میره فاصله ها بیشتر و سخت تر میشه مثلا تو یکی دو سال اول قشنگ میتونی چندتا کمربند بیای بالا 

ممنونم .واقعا

خواهش میکنم عزبزم 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!