2777
2789
عنوان

ازدواج سنتی و دوست ندارم

135 بازدید | 15 پست

از طرفی متولد ۷۷ ام از طرفی از ازدواج سنتی متنفرم دوست دارم یک نفر از خودم خوشش بیاد نه که خواهدش مادرش فامیلش معرفی کنن

دوست دارم انتخاب طرف مقابلم باشم 

ببخشید ولی ازدواج سنتی هیچ حس خوبی بهم نمیده .چیکار کنم 😢

پس منتظر باشید و تن به ازدواج سنتی ندین

لعنت خدا بر کسایی که یزید ترامپ رای دادن لعنت خدا بر کسایی که با ایران اینکارو کردن لعنت خدا بر کسایی که تزویر رو نشناختن و به اون یزید ترامپ رای دادن لعنت بر جاهل و جهالت لعنت لعنت لعنت لعنت بهشون که ما رو به این فلاکت انداختن بخاطر چند گرم پارچه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من هم از ازدواج سنتی متنفرم 

از اون طرف از رابطه های رل گونه و دوست دختر پسری متنفرم 

از اونطرف از رابطه هایی که با مجازی شروع میشه هم متنفرم 

سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛         از آنورکسیا و اختلالات خوردن( eating disorders )رنج می‌برم ولی چون کمبود وزن ندارم و استخونی نیستم کسی باورش نمیشه:)  !

ازدواج سنتی یه ازدواج منطقی هست خیلی کم پیش میاد همو اونقد دوست داشته باشن

همینش بده

دوست دارم یه نفر دلیل ازدواجم باشه نه اینکه هیچ نمیشناسی یهو از جعبه شگفت انگیز بیاد تو خونه😪

تعریف نباشه نمیگن نه چون قیافم خوبه

خب انتخابشی دیگه

من سنتی رو دوس دارم چون به قصد لزدواج جلو میان

ولی دوستی چتد سال باید باعاش باشی آخرش خودت باید بپی کی میای خواستگاریم ممکنه هم نیاد یا خانوادش یا خانواده خودت راضی نباشن

من خیلی دوست داشتم سنتی رو حیف شد دوستی خوب نیس چون طرف برات تکراری میشه ازدواج بی معنی و کلی گذشت مکنی چون میخای باهاش ازدواج کنی تهشم هیچی 

مادر میشوم و به حال این روز هایم و نگرانی هایم  میخندم به امید آن روز زندگی خواهم کرد ادامه خواهم داد 🤩 بالاخره بعد ۲ سال تلاش سخت باردار شدم ۱۴۰۱.۵.۳۰ هفته ۱۱  دوباره دارم مامان میشم خیلی یهویی و سوپرایزی امیدوارم تا آخر خوب پیش بره🥰ب تاریخ ۲۸ بهمن ماه ۱۴۰۳