2777
2789
عنوان

رابطه زناشویی

| مشاهده متن کامل بحث + 851 بازدید | 34 پست
نه دروغ ربطی نداره

نمیدونم من یجا شنیدم 

یکی گفته بودن باعث میشه موقع رابطه ارضا نشی 

یکی ام همین زشتی بود 

شایدم جفتش دروغه 

من هیچوقت نمی‌تونم از مشکلاتی که درونم حس می‌کنم حرف بزنم فقط میفهمم یه چیزی داره از درون منو اذیت میکنه و هر لحظه بیشتر منو غرق خودش می‌کنه. من از درونم از جایی که نه درک می‌شه و نه دیده میشه دارم با یه هیولا می‌جنگم و از بیرون لبخند می‌زنم و مثل یه آدم نرمال رفتار می‌کنم. خستم، از جنگیدن با هیولای درونم عمیقا خستم. حتی یه خواب ابدی هم نمیتونه خستگی رو از روحم بیرون بکشه.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وقتی چیزی نمیدونی قضاوت نکنمن اینکار نمیکنم

بابا اصلا بکنی ام برام مهم نیست 

حالا برای هرکی پرسیدی بگو ترک کنه 

من هیچوقت نمی‌تونم از مشکلاتی که درونم حس می‌کنم حرف بزنم فقط میفهمم یه چیزی داره از درون منو اذیت میکنه و هر لحظه بیشتر منو غرق خودش می‌کنه. من از درونم از جایی که نه درک می‌شه و نه دیده میشه دارم با یه هیولا می‌جنگم و از بیرون لبخند می‌زنم و مثل یه آدم نرمال رفتار می‌کنم. خستم، از جنگیدن با هیولای درونم عمیقا خستم. حتی یه خواب ابدی هم نمیتونه خستگی رو از روحم بیرون بکشه.

همش قدرته ذهن هست

سعی کنی نکنی 

فکر کنم درست بشه و ذهنیتت متمرکز میشه تو رابطه با شوهرت 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

۹۹درصد خانوما با رابطه ارضا نمیشه 

ولی خود... باعث میشه لذت رابژا از بین بره 

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)

میگن که، چرت و پرت میگنهیچ ربطی نداره به خ ا اگر خانوم تو رابطه ا نمیشه مشکل از شوهرشه و لا غیر

دیگه بیش از حد داری روشنفکر بازی درمیاری

کسایی که معتادن به خودارضایی یه جورایی ذهن شون شرطی میشه تا تو اون شرایط و با اون تصورات قرار نگیرن ارضا نمیشن حالا شوهر بیچاره هرکارم کنه نمیشن