۳ماه دیگه سالگرد عقدمونه،میخوام با سند ازدواجمون ی کلیپ درست کنم،ایده ای دارید؟سند ازدواج منظورم همون دفتره هستش
يک روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديدهای،لحظهای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی
Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
بنظرم خوب نیست نکن فقط ازخودت وشوهرت عکس عاشقانه بذار باکیک اگرم کیک نبودکه همینوری فقط لباس قشنگ بپ ...
اخه نمیدونم چرا شوهرم سند ازدواج رو از اول گذاشت خونه مادرش به این بهونه مبخوام بیارم پیش خودم
ایا این کارشون دلیل خاصی داره؟
يک روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديدهای،لحظهای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی
اخه نمیدونم چرا شوهرم سند ازدواج رو از اول گذاشت خونه مادرش به این بهونه مبخوام بیارم پیش خودم
سندو بذار جلو تو با همسرت حلقه هاتونو تو دستتون بگیری کنار عکس بگیرین فقط از دستاتونو سند این مدلی که گفتم حلقه باید تو انگشت نباشه ها همینجوری نگه دارین با انگشت اشاره و شصت. یکی دیگه هم اینکه میتونین تو دستتو بذاری رو سند همسرت دستتو تو دستش بگیره و عکس بگیرین
اما اخه نمیدونم چرا شوهرم سند ازدواج رو از اول گذاشت خونه مادرش به این بهونه مبخوام بیارم پیش خودم،ایا این کارشون دلیل خاصی داره؟
سندو بذار جلو تو با همسرت حلقه هاتونو تو دستتون بگیری کنار عکس بگیرین فقط از دستاتونو سند این مدلی ک ...
ممنون عزیزم