2777
2789
عنوان

چطوری با سند ازدواجم کلیپ درست کنم

127 بازدید | 19 پست

۳ماه دیگه سالگرد عقدمونه،میخوام با سند ازدواجمون ی کلیپ درست کنم،ایده ای دارید؟سند ازدواج منظورم همون دفتره هستش

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هان؟

چی؟

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
بنظرم خوب نیست نکن فقط ازخودت وشوهرت عکس عاشقانه بذار باکیک اگرم کیک نبودکه همینوری فقط لباس قشنگ بپ ...

اخه نمیدونم چرا شوهرم سند ازدواج رو از اول گذاشت خونه مادرش به این بهونه مبخوام بیارم پیش خودم

ایا این کارشون دلیل خاصی داره؟

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

هان؟چی؟

اخه نمیدونم چرا شوهرم سند ازدواج رو از اول گذاشت خونه مادرش به این بهونه مبخوام بیارم پیش خودم

حالاچراباسندازدواج؟ 😐😐

من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

اخه نمیدونم چرا شوهرم سند ازدواج رو از اول گذاشت خونه مادرش به این بهونه مبخوام بیارم پیش خودمایا ای ...

نه چه دلیلی میخوادداشته باشه باسندهزدواج کا کاری نمیشه کرد نمیدونم والا بگومیخوایش بروبیارش امااستوری واینانکن

سندو بذار جلو تو با همسرت حلقه هاتونو تو دستتون بگیری کنار عکس بگیرین فقط از دستاتونو سند این مدلی که گفتم حلقه باید تو انگشت نباشه ها همینجوری نگه دارین با انگشت اشاره و شصت. یکی دیگه هم اینکه میتونین تو دستتو بذاری رو سند همسرت دستتو تو دستش بگیره و عکس بگیرین

😐

تعجب نکن بخدا عقلم میرسه که کار مسخره ایه🤣

اما اخه نمیدونم چرا شوهرم سند ازدواج رو از اول گذاشت خونه مادرش به این بهونه مبخوام بیارم پیش خودم،ایا این کارشون دلیل خاصی داره؟

حالاچراباسندازدواج؟ 😐😐

سندو بذار جلو تو با همسرت حلقه هاتونو تو دستتون بگیری کنار عکس بگیرین فقط از دستاتونو سند این مدلی ک ...

ممنون عزیزم