2777
2789
عنوان

بیاید بگید ازدواجتون سنتی بود یا مدرن؟؟😉

| مشاهده متن کامل بحث + 861 بازدید | 102 پست

توی دوستی هم میشه عاقلانه پیش رفت

من سنتی ترجیح دادم اینطوری میدونستم احساساتم دخیل نیس فقط سوال میپرسیدم همههههه سوالی پرسیدم 

بنظرم تو سنتی نمیگی اشکال نداره مهم نیس 

ولی تو دوستی ممکنه بعضی چیزا رو بگی کنار میام چون بهرحال علاقه به وجود میاد

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد

عزیزم عاقلانه ازدواج کن عاشقانه زندگی کن

منم سنتی ازدواج کردم البته مثل شما همیشه فکر میکردم باید اول عاشق بشم،اما بعد که عاقل تر شدم دیدم مرد زندگی اونیه که با خانواده و مردانه پیش بیاد نه تو کوچه و خیابون ودانشگاه و اینترنت.

آدمهاى اين روزگار چنين اند : با گرگ بره ميخورند ، و با چوپان گريه ميكنند...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی عاشق قسمت سنتیش شدم که فقط سال آخر خونواده ها فهمیدن😂😂😂😂خدایا این ازدواجای سنتی رو از ما دخ ...

خوب سنتیه دیگه 😊😊نمیدونی جلوی خونواده هامون چقدر رعایت میکردیمو رسمی بودیم مثلا باهم رودربایسی داشتیم البته اگه گشت ارشاد کمک نمیکرد و نمیگرفتمون شاید حالا حالاها دوستیمون ادامه داشت 😂😂😂😂

من میترسیدم با به نفر جلو برم بعد خونواده ها راضی نباشن بعد روح و روان ادم ضربه میخوره

الانم خیلیییی راضیم 

میترسیدم مجبور شم با یکی ازدواج کنم ولی یه نفر دیگه تو ذهنم باشه

ولی الان فکرم یه جاست اسوده اس شوهرم با کسی مقایسه نمیکنم کلا اینجوری خیلیییی خوبه

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد
چند وقته ازدواج کردین؟؟ اگه ب عقب برمیگشتی بازم همین انتخابو میکردی؟؟

الان بیست ساله 

بله حتما 

من معیارهایی داشتم مث پیرزنا اون موقع دوستان مسخرم میکردن 

وقتی اومد دیدم داره چیزایی که مد نظرمه سه ماه هم نامزد بودیم مطمئن شدم ازدواج کردیم

الانم عاشق همیم 

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
خودتون بیشترکدومومیپسندین مدرن یاسنتی  البته مونده به فرهنگ خونواده ها که کدومو بیشتراستقبال م ...

من خودم با این ک تا حالا دوست پسری نداشتم ولی مدرن دوست دارم...چند روز پیش سر نهار این بحث افتاد مامان بابام میگفتن سنتی من میگفتم مدرن...بعد یه دفعه مامانم گفت نکنه کسیو زیر سر داری ک انقد سنگ ازدواج مدرنو ب سینه میزنی؟؟😂😂😂دیگه از اون به بعد ترجیح میدم تو بحثای خونوادگی نظر ندم😆😆

6 ساله ازدواج کردم به صورت کاملا سنتی چون 3سال بود خواستگاری میکردن اما من خبر نداشتم هنوز عادی نشدیم واسه هم و فعلا خیلی از نکات رو کشف نکردیم😂ولی به نظرم به نوعش ربط نداره دو طرف باید شعور زندگی مشترک رو داشته باشند

پدرم و پدرهمسرم دوست بودن و از بچگیه من پدر همسرم میگفته واسه فلانی فاطیما رو میگیرم اونا منو ندیده بودنا منم اونا رو فقط باباش منو دیده بود که اونم طی یه حادثه تلخ 3 سال قبل از عقد ما فوت شد و مادرشوهرم گفته بود دختری که شوهرم میگفت رو باید بگیرم و شوهرمم گفته بود اول ببینم بعد ما رو دعوت کردن خونشون ما که خبر نداشتیم واسه چی دیگه رفتن همانا و گیر دادن اونا همانا تا سه سال بعد که بابام راضی شد منم که خبر نداشتم اصلا مامانم گفت خونشون رفته بودیم من یادم نیومد دختر انقدر سر به زیر😋😂

من نمیدونم چرا زن ها فکر میکنند همه ی مردا بی احساسن،اصلا هم اینطور نیست،مردا کلی هم احساس دارند!                                                                                                                                                                                                                  احساس خستگی،احساس تشنگی،احساس گشنه گی،احساس رییس بودن،والا این همه احساس،خانوما ناشکر نباشید😆😂